Krimi26. april 2023

32-årig nægter sig skyldig i drabet på Emilie Meng

Den 32-årige nægter sig skyldig i de nye sigtelser, der er rejst mod ham – den ene lyder på bortførelse af og drab på Emilie Meng i 2016
Emilie Meng blev 17 år gammel.
Emilie Meng blev 17 år gammel.
 Foto: Privat

Den 32-årige mand, som er sigtet for drabet på Emilie Meng, nægter sig skyldig i de nye sigtelser, der er rejst mod ham.

Det oplyser hans advokat, Karina Skou.

– Jeg kan sige, at min klient nægter sig skyldig, og at der kun er tale om sigtelser, siger forsvarsadvokaten til SE og HØR.

Manden, der siden 16. april har været under efterforskning for bortførelsen og voldtægt af en 13-årig pige fra Kirkerup, hvori han erkender delvis skyld, er blev kædet sammen med flere lignende sager.

Det fortæller politiinspektør Kim Kliver på et pressemøde onsdag eftermiddag.

Den anholdte er 32 år og arbejdede som sælger.
Den anholdte er 32 år og arbejdede som sælger.
 Foto: Privat

Politiet: Han dræbte Emilie Meng

Politiet kunne således meddele, at den 32-årige nu også er sigtet for bortførelsen og drabet på Emilie Meng, der forsvandt i sommeren 2016.

– På baggrund af dette har politiet rejst sigtelse mod den 32-årige for frihedsberøvelse, voldtægt og drab på Emile Meng, lyder det fra politiet.

Manden er blevet afhørt i sagen om 17-årige Emilie Meng, ligesom han også har afgivet dna. Desuden har politiet undersøgt hans færden på det tidspunkt, hvor hun forsvandt.

– Alt dette har ledt os til at sigte ham, siger Kim Kliver.

Sigtet for overfald på 15-årig

Foruden at blive sigtet for drabet på Emilie Meng er den 32-årige også blevet sigtet i en anden – og hidtil uopklaret – sag fra november sidste år.

Sagen vedrører en 15-årig pige, der blev overfaldet, truet med en kniv og tvunget ned på jorden.

Efter overfaldet i november lød det således fra politiet:

– I går aftes klokken 18.10 blev en ung kvinde overfaldet af en mand, da hun var ude at gå en tur på Topshøjvej i Sorø. Manden truede hende med en kniv og tvang hende ned på jorden, skrev Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport dagen efter overfaldet.

Det 15-årige offer gjorde modstand og det fik i sidste ende gerningsmanden til at stikke af fra stedet.

Dengang efterlyste politiet vidner til overfaldet, og ledte selvfølgelig også efter gerningsmanden, som de dengang beskrev som en mand på 18-20 år, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, lyst kort hår, talte dansk og var iført lang sort jakke.

Når beskrivelsen ikke passer 100 procent på den 32-årige sigtede i sagen, tyder det altså på, at politiet har andre, betydelige spor, der giver dem god grund til at tro, at han er manden bag det voldsomme overfald sidste år.

Sponsoreret indhold