25-årig kvinde i chok: - Mine korte denimshorts var lige ved at tage livet af mig

Bukserne havde tilmed været så dyre, at Sam måtte spare op til dem. De otte timer, hun havde dem på, endte med at sætte hende i livsfare

Bukserne havde tilmed været så dyre, at Sam måtte spare op til dem. De otte timer, hun havde dem på, endte med at sætte hende i livsfare

Foto: TikTok, imtoooldtobeonthis

Egentlig ville 25-årige Sam fra North Carolina bare gerne se godt ud på sin første date. Men hendes nyeste, sexede garderobe-tilføjelse endte med at koste hende både indlæggelse og udsigten til operation, samt sætte hende i regulær livsfare.

Det fortæller hun i en række efterhånden ganske virale klip på videodelingsappen TikTok.

Hendes bemærkelsesværdige historie udspillede sig for tre år tilbage, da hun havde en aftale med en fyr.

Op til sin date – der endte med blot at vare otte dejlige timer – havde den unge kvinde købt sig et par denimshorts, der ikke overlader meget til fantasien.

Undervejs på daten bemærkede hun, hvordan hun ikke ligefrem havde iført sig det mest komfortable antræk. Hendes shorts krøb konstant op, og gav hende en god gammeldags "olfert."

Smerter bagi

Det skulle man tro, var ganske uskyldigt. Men det var først den efterfølgende dag, tingene virkelig begyndte at udvikle sig dramatisk.

Smerterne omkring ballerne tog til, og hun fortæller til internetmediet BuzzFeed, hvordan hun til sidst begyndte at føle sig sløj.

- Jeg ignorerede det i første omgang, men næste dag var jeg øm, og jeg begyndte at føle mig syg, bare ikke sådan 100 procent, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Det ganske friske date-outfit sendte Sam i septisk chok. (Foto: TikTok, imtoooldtobeonthis)

Da hun om aftenen desuden opdagede en større bule, der hvor hendes små bukser havde gnavet hende, blev hele affæren langt mere smertefuld.

- Det var isoleret til ét sted, og jeg følte en stærk dunkende og stikkende smerte, siger hun. Til sidst måtte hun overgive sig til pinslerne, og besluttede sig for at tage på skadestuen næste morgen.

Rystelser og åndenød

Men så langt nåede hun faktisk ikke, før det gik helt galt.

- Jeg var i septisk chok, og min mor måtte sørge for, jeg blev hastet til hospitalet. Jeg rystede, havde svært ved at trække vejret, og jeg kunne ikke gå. Jeg havde ekstremt ondt i kroppen, fortæller Sam, som fortsætter:

- Jeg var på intensivafdelingen i næsten fire dage, hvor lægerne diskuterede, om de skulle fjerne dele af min bagdel, der var inficeret.

Heldigvis for Sam blev en decideret operation aldrig aktuel, og hun blev sendt fra intensiv tilbage på en almindelig stue, hvor hun kunne komme sig.

@imtoooldtobeonthis

##greenscreen moral of the story: tight shorts are OUT! ##CurameChoreo ##fypシ ##storytime ##ShowYourGlow ##fyp ##PepsiApplePieChallenge

♬ original sound - Sarah Cothran

 

25-årige Sam, hvis video er set mere otte millioner gange på TikTok var dog ikke færdig med at bøde for hendes tøjvalg.

- Jeg fik besked på at tage den med ro i en hel måned efter. Men uheldigvis kom min cellulit (infektionerne i huden red.) tilbage inden for den periode, og jeg måtte tilbage til skadestuen, hvor de akut behandlede mig med antibiotika, fortæller hun.

Skræmmende at dele

Sams historie kan lyde fuldstændig uvirkelig, men på trods af dette, har den unge kvinde hørt om flere, som har været ude for noget lignende.

Sepsis går også under det mere mundrette blodforgiftning, hvilket kan opstå ved en infektion, der efterfølgende spredes gennem blodbanen. Ubehandlet kan det være livstruende.

@imtoooldtobeonthis

Reply to @alyssakathryn1 ##greenscreen THE SHORTS. Pls don’t judge me for how I dressed in 2017 hahahah

♬ original sound - on here bc corona

 

Den enorme respons på hendes TikToks har været det hele værd for Sam fra North Carolina. Også selvom den vilde effekt af noget så uskyldigt som et par korte shorts har været grænseoverskridende for hende at fortælle om.

- Jeg er glad for, at jeg lavede den video, for selvom det er enormt skræmmende at fortælle hele internettet om en af de mest pinlige ting, der er sket mig, så minder det om, at vi alle er mennesker, og at vi alle kan komme ud for mærkelige ting. Der er intet at skamme sig over.  

Der er også danske eksempler på ganske banale rifter eller indgreb, der siden er blevet til akutte livstruende lidelser.

Eksempelvis DR-radioværten, Niels Christian Cederberg, der blev ramt af en kødædende bakterie efter at have fået en uskyldig rift i fingeren til en julefrokost: 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close