2-årig dreng styrtede i dybt hul: Nu kender vi sandheden

Familien opgav ikke håbet i de 13 dage, som redningsaktionen tog

Familien opgav ikke håbet i de 13 dage, som redningsaktionen tog

Foto: Ritzau Scanpix

Og alle krydsede fingrene, da redningfolk i 13 dage forsøgte at redde 2-årige Julen, der den 13. januar styrtede i det dybe hul. 

 

Men al håb blev slukket, da den lille drengs lig natten til den 26. januar blevet bjærget fra det 71 meters dybe hul, der svarer til cirka 20 etager. 

Frygten for, at Julen havde lidt en lang og hurtig pinefuld død nagede. Men nu fastlår en 25 siders lang obduktionsrapport, at den lille dreng døde hurtigt som følge af de kvæstelser han fik ved faldet. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

Redningsarbejderne frygtede, at det smalle hul styrtede sammen. (Foto: Bomberos de Malaga)

Han blev angiveligt dækket af jord og sand, som blev revet løs ved faldet. Og det var med til at forhindre, at redningsfolket hurtigt kunne komme ned til ham. 

Ifølge det spanske medie La Vanguardia indikerer flere juridiske kilder, at drengen døde allerede klokken 13.50 søndag, altså få minutter efter tragedien var sket. 

Ifølge rapporten døde han som følge af meget voldsomme slag mod den hårde væg, og han pådrog sig dødelige kvæstelser i hovedet og mod rygsøjlen. 

Ejeren til den gård, hvor det farlige hul var, er blevet sigtet for uagtsomt manddrab. Han har tidligere forsvaret sig med, at Julen ikke død i faldet men i forbindelse med redningsaktionen. 

Det var da familien besøgte noget familie på en gård, at tragedien, hvor Julen faldt ned i det kun 25 centimeter smalle hul, indtraf. 

Ifølge faren til den lille dreng havde fætteren på forhånd advaret alle om at være ekstra forsigtige omkring hullet. 

Det er ikke første gang, at Julens forældre gennemlever en tragedie. I foråret 2017 døde deres treårige søn, Oliver, under en tur på stranden. 

- Dengang blev mit hjerte knust i tusinde stykker, når er det i 3000, sagde faren, Jose Rocío, under redninsaktionen. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close