Kongelige24. oktober 2019

Ven forklarer det "anspændte forhold" mellem William og Harry

I en ny dokumentar satte prins Harry for nylig ord på det ”anspændte forhold” til storebror William. Nu sætter en mangeårig ven – og manden bag dokumentaren – flere ord på, hvorfor de to brødre er vokset i hver sin retning

Længe har der floreret rygter om et anspændt forhold mellem prins Harry, 35, og hans storebror prins William, 37.

Flere medier har skrevet, hvordan de to brødre langsomt, men sikkert er gået i hver sin retning – og ikke længere taler så meget sammen.

Forleden satte 35-årige Harry så for første gang ord på forholdet til storebroren.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-10-24_kl._10.16.19.png
 (Foto: MEGA)

Tom Bradby har sat flere ord på forholdet mellem Harry og William. Foto: MEGA

I en ny dokumentar fra ITV fortalte han, at de to brødre ikke har meget kontakt i dag, og at de med prins Harrys egne ord ”helt sikkert er gået i hver sin retning”.

Nu sætter en mangeårig ven – og manden bag dokumentaren – flere ord på, hvorfor de to brødre er vokset i hver sin retning.

ITV-værten Tom Bradby, der stod bag dokumentaren ”Harry and Meghan: An African Journey”, fortæller i et interview med ”Good Morning America”, at alle brødre har gode og dårlige dage:

- Men jeg tror, at det helt store her ikke så meget er problemer mellem dem privat – det er noget, der er bedst at holde privat som med alle andre søskendeforhold, for der er problemer i alle søskendeforhold, fortæller Tom Bradby i ”Good Morning America”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega223989_001.jpg
 Foto: MEGA

Prins Harry, 35, og prins William, 37, har ifølge flere et anspændt forhold - nu sætter lillebror for første gang ord på forholdet. Foto: MEGA

- Men det helt vigtige her er, at deres vanskeligheder bunder i, at de næsten har to helt forskellige opfattelser af en lang række ting.

Én af de ting er blandt andet deres mor, prinsesse Dianas død, hvis man spørger Tom Bradby:

- Harry føler slet og ret, at det var pressen, der dræbte hans mor, og nu frygter han, at selvsamme presse vil ødelægge hans hustru. William har en mere nuanceret opfattelse af dette – ja, deres mor havde en meget hård tid, men hun begik også en fejl ved at lukke pressen ind, forklarer Tom Bradby.

- William synes, at han bror nogle gange er for åben, forklarer Tom Bradby og tilføjer:

- Harrys forsøger noget nyt, han appellerer til en ny demografi – som han ser det – og William tager tingene mere traditionelt, og jeg tror, at det er der, at det meste af spændingerne ligger, forklarer Tom Bradby, der i mange år har været ven med de to royale brødre.

I interviewet i ITV’s nye dokumentar “Harry & Meghan: An African Journey” fortalte prins Harry ifølge Daily Mail:

- At have denne rolle, dette job og med det pres, som denne familie er under, så vil der ske ting. Men vi er brødre, vi vil altid være brødre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-10-21_kl._09.31.43.png
 (Foto: MEGA)

William, Kate, Meghan og Harry 25. december 2018. Foto: MEGA

- Vi er helt sikkert gået i hver sin retning lige nu. Jeg vil altid være der for ham, ligesom jeg ved, at han altid vil være der for mig.

- Vi ser ikke hinanden så meget, som vi gjorde tidligere på grund af arbejde, men jeg elsker ham dybt, fortalte prins Harry i den opsigtsvækkende dokumentar, hvor han også knyttede en kommentar til de talrige historier om splid mellem brødrene:

- Langt størstedelen af disse ting er skabt ud af ingenting. Som brødre har vi gode dage og dårlige dage.

Der var engang, hvor prins Harry og prins William sammen med deres respektive hustruer Meghan og Kate var kendt i offentligheden som ”The Fab Four”. Men den seneste tid har det altså været meget negative historier om de to par, der har floreret i medierne.

Årsagen skyldes blandt andet, at de to prinser i foråret valgte at splitte deres hof op – og at prins Harry i samme ombæring valgte at oprette sin egen instagram-profil sammen med sin hustru – og altså ikke længere dele det sociale medie med sin bror.

En måned senere – i slutningen af maj – kom det desuden frem, at prinsebrødrene ikke længere skulle være fælles om "The Royal Foundation", som de oprettede tilbage i 2009.

Sponsoreret indhold