TV-kendis langer ud efter prins

Carl Philip og hans følge ødelagde en del af aftenen for Bianca Wahlgren Ingrosso og hendes venner.

Carl Philip og hans følge ødelagde en del af aftenen for Bianca Wahlgren Ingrosso og hendes venner.

Foto: All Over Press

 

Prins Carl Philip er ikke ligefrem i kridthuset hos den kendte TV-personlighed og blogger Bianca Wahlgren Ingrosso, der holder til på den svenske side af Øresund.

I den forgangne uge var musikfestivalen 'Summer on' på plakaten i den svenske by Båstad, der også besøges af mange danskere.

Og både Carl Philip og Bianca Wahlgren Ingrosso, der er ud en kendt svensk TV-familie, var i byen, som ud på fredag aften hurtigt viste sig at blive for lille til at rumme begge de to kendisser.

Det fortæller Bianca Wahlgren Ingrosso om på sin blog, og både Expressen og Aftonbladet beretter om TV-personlighedens problemer med prinsen, der virkede rimelig kold i røven i situationen.

22-årige Bianca og en flok venner morede sig ved et VIP-bord på festivalområdet, da prinsen og hans følge af livvagter pludselig kom ind og begyndte at stille krav til deres opførsel.


Bianca Wahlgren Ingrosso var absolut ikke tilfreds med, at prins Carl Philip delvis ødelagde hendes og vennernes aften. (Foto: All Over Press)

Bianca og vennerne dansede, festede og var en smule højrøstede, som man nu kan være, når man er sammen med venner ude i byen efter en spand alkohol.

- Ud af det blå kommer der pludselig ti 'ældre mænd' som skærmer vores udsyn til festivalscenen.

- Derefter beder de os være stille og beherske os - det var så prinsen og hans folk, foræller Bianca Wahlgren Ingrosso.

Og den opførsel hører ingen steder hjemme, hvis man spørger den unge TV-personlighed.

- De overtog hele vores festområde og beder os om at dæmpe os. Vi var der først og fester som alle andre, og det må man respektere, uanset om man er prins eller ej, siger Bianca.

- Man kan ikke bare overtage andres bord og lukke festen og bede folk om at holde op med at have det sjovt. Så må man gå et andet sted hen, selv om man er prins, siger Bianca Wahlgren Ingrosso.

Det svenske hof har ikke kommenteret hændelsen.

Carl Philip kunne ellers have godt af at give den gas, da han nok forventes at være mere hjemme i efteråret.

Han og prinsesse Sofia venter nemlig deres andet barn i september.

I foråret 2016 fik de deres første barn, sønnen Alexander.

Mange pigehjerter både i Sverige og Danmark blev knust, da parret blev gift i juni 2015, hvor Carl Philip holdt en tale for sin brud, der fik tårerne frem i øjenkrogene på gæsterne

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close