Kongelige19. oktober 2023

Surpriseparty for prins Christian: Festede natten lang med vennerne efter galla

Efter prins Christian havde sagt farvel og tak til de inviterede til gallataflet på Christiansborgs Slot, blev prinsen overrasket af gamle og nye skolekammerater
Mor og far havde arrangeret et surpriseparty for prins Christian, da gallataflet på Christiansborgs Slot var overstået søndag aften. Her var alle de tætteste venner inviteret til fest natten lang.
Mor og far havde arrangeret et surpriseparty for prins Christian, da gallataflet på Christiansborgs Slot var overstået søndag aften. Her var alle de tætteste venner inviteret til fest natten lang.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Nu kan den eftertragtede Askepot-sko fra prins Christians fødselsdag blive din

Festen sluttede ikke for prins Christian, da de inviterede 18-årige og de andre gæster havde forladt gallataflet på Christiansborgs Slot søndag aften.

For i Riddersalen i Frederik 8.s Palæ havde både gamle og nye skolekammerater samt flere af familiens gode venner overrasket prins Christian med et surpriseparty.

Det skriver Her & Nu.

SE og HØR har fået bekræftet af kilder tæt på begivenheden, at festen fandt sted søndag aften.

Det skulle have været kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, som sammen med prins Christians tætteste venner skulle have arrangeret surprisefesten.

Derfor var der altså en rigtig god grund til, at prins Christians tætteste venner ikke var inviteret til det helt særlige gallataffel på Christiansborgs Slot.

Ifølge mediet skulle prins Christian være blevet særdeles overrasket, da gæsterne i Riddersalen råbte ”surprise”.

Prins Christian fik derfor også den mere dødelige 18-års fødselsdagsfejring, hvor der bliver festet hele natten, som de fleste unge danskere kan nikke genkendende til.

Det er da også svært ikke at tro, at prins Christian ikke i løbet af den store dag var kommet i godt festhumør.

Særligt efter farmor havde overrasket alle gæsterne på Christiansborgs Slot ved at hive Benjamin Hav ind til at give noget af en festlig koncert.

Sponsoreret indhold