Kongelige 6. december 2021

Snarrådige Angelina reddede prinsepars hund: Tyede til Google

Svenske Angelina Berge var hurtig på tasterne, da hun fandt en vildfaren terrier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svenske prins Carl Philip, 42, og prinsesse Sofia, 36, kan takke en snarrådig borger for, at deres hund Siri er kommet hjem i god behold. 

Prinseparrets hund, en terrier ved navn Siri, var stukket af fra hjemmet og vandrede uledsaget rundt i parken Djurgården i Stockholm, der omkranser prins Carl Philip og prinsesse Sofias hjem, hvor de bor med sønnerne Alexander, fem, Gabriel, fire, og Julian på otte måneder. 

Det var 20-årige Angelina Berge, der studsede over, at hunden gik rundt uden ledsager, fortæller hun til svenske Expressen

Artiklen fortsætter under billedet

- Hunden var meget rolig, og man kunne se, at den havde gået der før og genkendte vejen, fortæller hun til det svenske medie og tilføjer: 

- Vi tænkte, at hun nok var stukket af. Vi klappede hende og forsøgte at få hende til at føle sig tryg, genkalder hun. 

Den løsgående hund var udstyret med et halsbånd med skilt, hvorpå der stod et nummer. Der var dog ingen, der tog telefonen, da Angelina forsøgte at ringe det op. 

Angelinas ven, der var med hende i parken, jokede med, at det måske var prinsens hund, fordi han boede i nærheden, og det fik Angelina til at ty til Google.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Her ses prinsesse Sofia og prins Carl Philip med deres tre sønner, da Julian blev døbt i august. Foto: MEGA

Og Google kunne rigtignok hjælpe Angelina med, at prinseparret har en hund ved navn Siri - der endda før var stukket af fra sine ejere. 

- Jeg så billedet af hunden og faldt på knæ - jeg kunne ikke stoppe med at grine, fordi det var så fantastisk komisk. Vi begyndte at kalde hunden "Siri, Siri", fortæller Angelina om redningsaktionen. 

Da Angelina og hendes ven havde identificeret hunden, tog de den hen til Villa Solbacken, hvor prinseparret bor.

- Vi ringede på hos prinsen og prinsessen. Prins Carl Philip kom ned med sin søn og hentede hunden. Han var virkelig sød og rar og takkede os igen og igen, fortæller Angelina om episoden. 

 

Sponsoreret indhold