Prins Carl Philips identitet stjålet

Foto: MEGA

Den svenske prins Carl Philip er blevet udsat for noget, ingen ønsker sker for dem selv.

En indtil videre ukendt person har stjålet den 41-årige prins' identitet og udgivet sig for at være ham på WhatsApp og svindlet penge ud af folk.

Det skriver Royal Central og Expressen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Prinsesse Sofia sammen med manden, prins Carl Philip. (Foto: MEGA)

Svindleren har brugt forfalskede billeder på et falsk pas, så man kunne snydes til at tro, at passet faktisk tilhørte prinsen. På den måde har svindleren snydt mindst en person for titusindvis af kroner på messenger-appen.

Ved nærmere eftersyn skulle svindelnummeret dog være tydeligt.

Svindleren gik blandt andet under navnet "prins Carl" og ikke prins Carl Philip, som er prinsens fulde navn, og det skulle være tydeligt, at billederne er manipulerede, når man kiggede efter.

- Det er ekstremt alvorligt, fordi der er mange, der simpelthen bliver snydt af det. Så vi tager det meget alvorligt, lyder det fra informationschefen i det svenske hof, Margareta Thorgren.

Det er ikke første gang, at prins Carl Philips identitet er blevet misbrugt. Sidste år gik det svenske kongehus der ud med en advarsel om en falsk hjemmeside, hvor det så ud til, at den svenske prins var afsenderen, skrev blandt andet Aftonbladet.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia, 36, venter for tiden deres tredje barn. De har i forvejen sønnerne Alexander, 4, og Gabriel, 3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close