Kongelige17. april 2020

Se videoen: Meghan og Harry leverer mad til folk i nød

Det kan godt være, at Meghan og Harry ikke længere har officielle opgaver at udføre for det britiske kongehus, men det betyder ikke, at de ikke holder sig beskæftiget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-harry-2020-01.png
 Foto: MEGA

Meghan og Harry er flyttet fra Canada til Los Angeles, og noget tyder på, at livet i Hollywood er meget langt fra det liv, de plejede at nyde godt af i England.

Det var i hvert fald en meget afslappet udgave af Harry og Meghan, der blev fanget på kameraer i færd med at levere mad til amerikanere, der lige nu har ekstra meget brug for det.

Onsdag var Sussex-parret nemlig tilmeldt som frivillige til Project Angel Food, hvor de skulle sørge for at levere mad til folk i nød.

I en ny videooptagelse, som TMZ har fået fingrene i, ses det tidligere royale par klædt i afslappet tøj, men med hatte, handsker og masker på i færd med at levere mad til et lejlighedskompleks i L.A.

Og vidste man ikke bedre, ligner parret til forveksling et sæt ganske almindelige Wolt-bude.

Ifølge TMZ sørgede parret for at levere mad til flere fattige familier i byen, og de besøgte blandt andet mennesker med handikap og særlige behov.

Se videoen af Harry og Meghan, der leverer mad her:

Artiklen fortsætter efter videoen...

For nyligt blev det rapporteret, at parret er blevet tilbudt astronomiske høje beløb for at medvirke i et stort, afslørende interview, hvor det er meningen, at de skal åbne op om alle de royale hemmeligheder og livet bag facaden i det britiske kongehus.

Både Oprah Winfrey og Ellen DeGeneres skulle eftersigende stå klar til at interviewe dem. Det er dog ikke blevet bekræftet, hvorvidt parret rent faktisk har sagt ja til et interview af den slags.

Sponsoreret indhold