Kongelige13. april 2020

Desperate Harry og Meghan tilbudt vanvidsbeløb for afslørende interview

Med et nej til royale pligter strømmer de offentlige penge ikke længere ind på kontoen hos prins Harry og hertuginde Meghan. Derfor må parret nu tage mere desperate metoder i brug
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega587812_003.jpg
 (Foto: MEGA)

Prins Harry og hertuginde Meghan frasagde sig tidligere i år deres royale pligter ved at træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Det medførte en gigantisk skandale i det britiske kongehus, som med dronning Elizabeth i spidsen straks indkaldte til pressemøde.

Hun og resten af familien var nemlig ikke blevet informeret ordentligt om den drastiske beslutning.

Men akutte krisemøder og masser af kritik i medierne fik dog ikke Harry og Meghan til at ændre holdning.

De stod fast på deres beslutning om at trække sig fra rampelyset og har derefter flirtet med tanken om både at flytte til USA og Canada.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega512706_001.jpg
 Foto: MEGA

Harry og Meghans søn Archie fylder et år den 6. maj (Foto: MEGA)

Med deres nej tak til offentlige pligter og titler betyder det også, at Harry og Meghan nu fremover skal til at tjene deres egne penge.

Det har fået parret til at gøre sig en masse overvejelser. Blandt andet har der været snak om, at Meghan vil vende tilbage til sin skuespillerkarriere.

En anden måde at skaffe en indtægt er nok knap så velset hos deres royale bagland. Det flotte par skulle nemlig være blevet tilbudt en million dollars for at medvirke i et stort interview, skriver Page Six.

Blandt andet skulle både Oprah Winfrey og Ellen DeGeneres stå klar med pengepung og mikrofon for at få Harry og Meghan til at åbne op.

Der var tale om, at det sjældne interview skulle være ganske afslørende, og parret skulle fortælle en masse royale hemmeligheder. Det er dog ikke blevet til noget endnu.

Sponsoreret indhold