Kongelige8. november 2023

Se billederne: Genoveva Casanova var på besøg i København i oktober

Det spanske medie Lecturas bragte tirsdag aften et billede af kronprins Frederik og Genoveva Casanova i Madrid. Et par uger inden var Casanova en smuttur til København
I dag er det en måned siden, at Genoveva Casanova lagde et Instagram-opslag op, hvor hun viste, at hun har været på besøg i København.
I dag er det en måned siden, at Genoveva Casanova lagde et Instagram-opslag op, hvor hun viste, at hun har været på besøg i København.
 Foto: Hanne Juul & MEGA

LÆS OGSÅ: Kædet sammen med kronprins Frederik i spansk medie: Truer med retssag

Tirsdag aften hævdede det spanske medie Lecturas, at de har ”afslørende” billeder af kronprins Frederik og Genoveva Casanova, 47, hvor kronprinsen angiveligt skulle ses forlade Casanovas hjem.

Besøget, hvor Lecturas hævder, at Casanova og kronprins Frederik gik en tur i en park, var på restaurant og overnattede i Casanovas lejlighed, skulle ifølge dem have fundet sted den 25. oktober.

Tager man en kig på den mexicanske Casanovas Instagram, kan man se, at Danmark ikke er helt ukendt for hende.

Den 6. oktober lagde hun syv billeder op på Instagram fra sit besøg i Danmark.

Her har hun blandt andet besøgt ”Den lille havfrue”, været på Nationalmuseet, en tur på Nyhavn og så i Royal Arena for at høre den amerikanske countryhitmager Luke Combs.

Luke Combs spillede i Royal Arena den 4. oktober, men udover den dato melder Casanova ikke ud, hvor længe hun var på besøg i København.

I Instagram-opslaget fortæller hun også, at hendes oldefar har doneret et par ting fra sin kollektion til Nationalmuseet.

I dag er det altså en måned siden, at hun lagde opslaget op om det danske besøg.

Tirsdag aften kunne SE og HØR se, at der allerede var begyndt at komme kommentarer til opslaget om billederne med kronprinsen i Madrid.

Onsdag formiddag er alle de kommentarer dog enten blevet skjult eller slettet af Genoveva Casanova.

SE og HØR prøver fortsat at få en kommentar fra kongehuset.

Indtil videre har de dog tirsdag aften udtalt sig til Lecturas.

Sponsoreret indhold