Kongelige8. november 2023 (opd. 8. november 2023)

Kædet sammen med kronprins Frederik i spansk medie: Nu truer hun med retssag

Mexicanske Genoveva Casanova truer nu med at gå rettens vej, efter et spansk medie hævder, at hun har tilbragt en nat i Madrid sammen med kronprins Frederik
Kronprins Frederik og tv-personligheden Genoveva Casanova har angiveligt brugt tid sammen i Madrid.
Kronprins Frederik og tv-personligheden Genoveva Casanova har angiveligt brugt tid sammen i Madrid.
 Foto: Gtres/Splash/Ritzau Scanpix, Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Medie hævder at have afslørende fotos af kronprins Frederik

Tirsdag aften blev der skabt røre i den royale andedam, da det spanske medie Lecturas bragte en forside, hvor kronprins Frederik var helt tæt på en blond skønhed.

Til billederne af kronprins Frederik sammen med mexicanske Genoveva Casanova hævdede Lecturas, at de to spiste middag sammen i Madrid – og tilmed tilbragte natten sammen, mens Mary var i New York.

I dag udgives hele historien over otte sider med endnu flere billeder i den trykte udgave af mediet.

Siden har både Casanova og det danske kongehus været ude at kommentere de vilde rygter, og nu skriver spanske Hola, at Genoveva Casanova er klar til at gå rettens vej for at mane de ondsindede – og ifølge hende falske – rygter i jorden:

– Jeg benægter kategorisk de udsagn, der antyder et romantisk forhold mellem kronprins Frederik og mig, lyder det i en udtalelse til Hola.

Ydermere lyder det:

– Ethvert udsagn af denne type er ikke kun blottet for sandhed, men giver også en forkert fremstilling af fakta på en ondsindet måde. Dette er allerede i hænderne på mine advokater, som vil tage sig af de relevante skridt for at beskytte min ret til ære, sandhed og privatliv.

På sin Instagram har Genoveva Casanova nu også postet et foto af det brev, som hendes advokat har sendt til Lectura.

I brevet kræver hun, at der bliver bragt en berigtigelse på mediets digitale platforme og i printudgaven, hvor det skal fremgå, at det påståede forhold mellem hende og kronprins Frederik er falsk.

Hun har givet Lecturas 24 timer til at rette ind, ellers er hun klar til at gå rettens vej. Hun forlanger også, at der inden for syv dage skal laves en artikel i det trykte blad, der trækker alle anklager tilbage.

Dokumentation: Det står i brevet

Fru Genoveva Casanova har givet dette professionelle firma til opgave, i hendes navn og repræsentation, at udøve retten til berigtigelse i henhold til lov 2/1984 af 26. marts, der regulerer den førnævnte ret.

Gennem dette brev opfordrer vi dig formelt til at annullere, rette og/eller afvise den otte sider lange artikel med forsiden af ​​11/08/2023 og enhver udtalelse eller insinuation formidlet af LECTURAS, hvor bekræftelsen og insinuationen af ​​et forhold kommer til udtryk.

Afsløringen er fuldstændig falsk, og forårsager alvorlig skade på min klients ære og image, samt Hans Kongelige Højhed, da det er et vidt udbredt medie og er absolut usandt. Vi kræver også, at sådanne udtalelser og insinuationer ophører både på dette medie og i enhver anden virksomhed eller forretningsgruppe.

Vi kræver, at du fortsætter med at gøre følgende:

- For det første en erklæring, der berigtiger og afviser, hvad der blev sagt i den førnævnte artikel inden for en maksimal periode på 24 timer efter modtagelsen af ​​denne meddelelse, i alle dens digitale medier, uden kommentarer eller apostiller, følgende tekst: "I relation til udtalelserne og insinuationerne spredt i magasinet LECTURAS den 8. november om et påstået forhold mellem HKH Federico af Danmark og Genoveva Casanova, må vi rette de førnævnte oplysninger som værende falske og fuldstændig usande, idet vi gerne vil gøre det klart, at der aldrig har været et romantisk forhold mellem fru Casanova og Prinsen, og vi beklager skaden forårsaget af dens offentliggørelse."

- For det andet opfordrer vi dig også indtrængende til at offentliggøre en artikel inden for en maksimal periode på 7 kalenderdage, i det næste trykte nummer af nævnte publikation, med et rum af samme (eller større) relevans og spredning, som retter og afviser det.

- Hvis berigtigelsen inden for den angivne frist ikke er blevet offentliggjort eller offentliggjort, eller er blevet foretaget uden at overholde bestemmelserne i den førnævnte lov 2/1984, vil vi være tvunget til at iværksætte de retslige handlinger, der er bedst juridisk passende til forsvar af vores klients interesser og rettigheder.

Sponsoreret indhold