Sådan boede Hertuginde Meghan, før hun blev royal

Hertuginde Meghan og prins Harry på Commonwealth Day.

Hertuginde Meghan og prins Harry på Commonwealth Day.

Foto: MEGA

Da Meghan Markle blev til Hertuginde Meghan fik hendes bolig en seriøs opgradering - men sådan er det jo ofte, når man gifter sig med en prins.

Den tidligere skuespillerinde og Hollywood-stjerne havde dog også en fantastisk lækker bolig, dengang hun var gift med Trevor Engelson, og nu er huset, hun boede i mellem 2011 og 2013, kommet på markedet igen.

Boligen er sat til salg for 1,8 millioner dollars eller cirka 12 millioner danske kroner - det svarer til en villa på Frederiksberg.

Så indeholder den så også fire soveværelser, to badeværelser og en stor have med terasse. Og den er placeret i Los Angeles, hvor Meghan pendlede til fra Toronto i Canada, da hun lige havde fået sit store gennembrud i hitserien "Suits".

Huset er lyst og lækkert med masser af plads, og alle lofter og vægge er holdt i hvid, mens der er trægulve i hele boligen. Rundt omkring er der farvestænk i form af puder og malerier, men ellers er huset lige nu indrettet helt enkelt og elegant - med få undtagelser som for eksempel det ene badeværelse, der har klinker i sildebensmønster.

Tag et kig i galleriet herunder for at se, hvordan Hertuginde Meghan boede, før hun blev royal.

Hertuginde Meghans gamle bolig til salg

Kunne du lide denne artikel? Få meget mere om de kendte og kongelige - direkte i postkassen: Tegn et abonnement på SE og HØR her!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close