Kongelige5. marts 2024 (opd. 6. marts 2024)

Så er det officielt: Her er datoen for prinsesse Kates royale comeback

Den britiske kronprinsesse har i forbindelse med en operation sikret sig en lang jule-, påske- og sågar sommerferie, men så er hun også klar til at vende retur
FILE PHOTO: Britain's Kate, Princess of Wales, visits the Dame Kelly Holmes Trust and meets with some of the young people that the charity supports in Bath, England, Tuesday, May 16, 2023. Kin Cheung/Pool via REUTERS/File Photo
Storbritanniens prinsesse af Wales, Catherine, gør comeback til sommer.
 Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

SENESTE: Nu er det aflyst

LÆS OGSÅ: Prinsesse Kate spottet for første gang siden mystisk indlæggelse

Det har været en hård omgang for den 42-årige prinsesse Kate, der i januar blev indlagt på The London Clinic i London, England.

Ifølge det britiske kongehus skulle prinsesse opereres i maven, og nu skal der så slappes godt og grundigt af efter indlæggelsen.

Det har hele tiden været planen, at prinsesse Kate skulle vende tilbage til sine royale pligter efter måske - noget som kongehuset havde meddelt i en pressemeddelelse.

Men nu lader det til, at der kommer til at gå endnu længere tid.

Først den 8. juni har prinsesse Kate noget i kalendere. Det sker i forbindelse med den årlige "Trooping Colour"-ceremoni.

Det bekræfter det britiske forsvarsministerium over for Sky News.

Der har længe floreret mystik om, hvor prinsesse Kate har været, siden hun blev udskrevet fra det engelske sygehus i London.

Mandag dukkede en række billeder så langt om længe op af Wales-prinsessen. Dog nogle særligt slørede af slagsen, men det burde i hvert fald slå de værste rygter om, hvad der mon er sket med hende ihjel.

Det var også på tide, for prinsessen er ikke blevet set i offentligheden siden første juledag, hvor hun deltog i en julegudstjeneste med resten af den royale familie.

Det britiske kongehus har ikke ønsket at oplyse, hvorfor prinsessen er blevet opereret.

Sponsoreret indhold