Kongelige4. marts 2024 (opd. 5. marts 2024)

Prinsesse Kate spottet for første gang siden mystisk indlæggelse

For første gang siden jul er prinsesse Kate blevet set offentligt efter den mystiske maveoperation, som kongehuset ikke vil fortælle mere om
Kate Middleton, Princess of Wales, is driven down The Mall after the funeral for HM Queen Elizabeth II's funeral in London, United Kingdom. 19 September 2022. Tom Jenkins/Pool via REUTERS
Kate Middleton er ikke blevet set i offentligheden i månedsvis.
 Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Her er det sidste billede taget af prinsesse Kate: Men hvor er hun nu?

Prinsesse Kates ve og vel er omgærdet af mystik, selv om Kensington Palace har forsikret, at den næste dronning er okay.

For det er ikke meget, royale fans – eller offentligheden for den sags skyld – har set til den 42-årige mor til tre, siden hun blev indlagt og opereret i maven, uden kongehuset vil oplyse grunden.

Nu er prinsessen til gengæld pludselig dukket op i offentligheden og spottet for første gang. Det viser dugfriske billeder fra sladdermediet TMZ.

På billedernes ses Kate siddende i en bil ført af hendes mor, Carole, i nærheden af Kensington Palace. Billederne er angiveligt taget mandag.

Du kan se dem her:

Sidste gang, prinsessen blev set offentligt, var i december, hvor hun deltog i en julegudstjeneste første juledag.

Storbritanniens næste dronning og nuværende prinsesse af Wales gennemgik i januar en planlagt operation i maveområdet, og den 29. januar meddelte det britiske kongehus, at prinsessen officielt var blevet udskrevet.

Det engelske kongehus har tidligere meddelt, at prinsesse Kate ikke vil vende retur til sine royale pligter, før efter påsken er forbi.

Sponsoreret indhold