Kongelige21. maj 2021

Prinsesse Beatrice spottet med babybule efter annoncering af første graviditet

Den britiske prinsesse og hendes mand bliver til efteråret forældre sammen for første gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun få dage siden, at det britiske kongehus kunne dele den glædelige nyhed, at den 32-årige prinsesse Beatrice og hendes mand, Edoardo Mapelli Mozzi, 38 venter deres første barn.

- Hendes kongelige højhed prinsesse Beatrice og hr. Edoardo Mapelli Mozzi er meget glade for at kunne annoncere, at de venter en baby til efteråret i år, lød det blandt andet på Twitter.

Men den glædelige besked kom dog ikke med nogle af de klassiske graviditetsbilleder, som flere ellers gerne ynder at dele.

Nu er den 32-årige britiske prinsesse dog blevet spottet på en ganske fornøjelig gåtur rundt i London sammen med sin mand, hvor den voksende mave ikke var til at tage fejl af i den pink kjole, hun bar til anledningen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210520-092244-2-1227x1893we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Det var et ganske fornøjeligt kommende forældrepar, der spankulerede rundt i London kort tid efter annonceringen af deres første kommende barn. Foto: Ritzau Scanpix

Den kommende lille ny vil være den engelske prinsesses første, mens det er mandens andet barn, da han i forvejen har sønnen Christopher Woolf fra et tidligere forhold.

De to blev gift tilbage i juli 2020, hvor også sønnen Christopher spillede en vigtig rolle, og nu kan han altså meget snart kalde sig storebror, og dermed påtage sig endnu en stor rolle i familien, når parret til efteråret bliver forældre sammen for første gang.

Sponsoreret indhold