Kongelige 19. januar 2018

Se billederne: Prins William rager alt håret af

Prins William har i mange år været tyndhåret, og det tager han nu konsekvensen af
Foto: All Over Press

Prins William, 35, har i mange år været tyndhåret, og det ser nu ud til, at Storbrittaniens kommende konge har erkendt, at den manglende hårpragt ikke længere slår til.

Så da prinsen torsdag holdt tale til "Step into Health"-initiativet i Chandos House i London, kunne han således fremvise en ny frisure. 

GALLERI: Se alle billederne af prins Williams frisure nederst på siden. 

Prins William, der til april bliver far til tre, havde fundet trimmeren frem og kunne fremvise en helt plysset frisure.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: All Over Press

Til højre er prins William fotograferet den 10. januar. Billedet til venstre er fra den 18. januar. Foto: All Over Press

Ifølge Hollywood Life er det angiveligt prins Williams kommende svigerinde Meghan Markle, der gav det sidste skub til, at prins William turde hoppe ud i et nyt look. 

- Kate bakker fuldstændig op om denne hår-makeover, hun har drillet ham med hans skaldede isse i flere år nu. Vittighederne er kun for sjov, men der er ingen tvivl om, at hun gerne ville have, at han skulle ændre sin frisure i et stykke tid. Hun er glad for, at han endelig gik med til det, og hun krediterer Meghan for at give det sidste skub, forklarer en royal insider til Hollywood Life

Kilden afslører, at det ikke kun er prins Williams hår, der skal under kærlig behandling. 

- Og Williams hår er bare det første skridt. Kate har planer om at give ham en total makeover, og hun har sikret sig Meghans hjælp. Kate ser gerne, at William går efter nogle nye snit, når det kommer til hans jakkesæt, og hun vil også gerne have, at han går i mere afslappet tøj i californisk stil. Kate elsker Meghans stil, hun har gerne ville give William denne makeover i et stykke tid, og nu er hun henrykt over at have Meghans hjælp. Det er noget, der rigtig knytter dem sammen, tilføjer kilden. 

Prins William er ikke den eneste britiske royale, der har vækket opsigt med et nyt look. For nylig havde hans kone, hertuginde Kate, smidt sin forlovelsesring.  

Normalt går hertuginde Kate, 36, altid med sin forlovelsesring. Og hvis vi havde en ring prydet med en 12 karat stor safir omkranset af 14 diamanter til en værdi af svimlende 3,3 mio. kr., så ville vi nok heller aldrig lade ringen forlade vores finger.  

Derfor vakte det opsigt, da den gravide hertuginde onsdag besøgte Great Ormond Street Hospital i London, hvor hun skulle åbne Mittal Children's Medical Centre - for Kate havde ikke sin ellers iøjnefaldende forlovelsesring på.

Kate, der blev gift med prins William i april 2011, venter sit tredje barn, og hun er over halvvejs i sin graviditet, men det var ikke på grund af opsvulmede og væskefyldte fingre, at hun måtte lade sin smukke forlovelsesring ligge hjemme i smykkeskrinet. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: All Over Press

Til venstre ses Kate med sin forlovelsesring. Til højre, hvor hun onsdag var på hospitalsbesøg, ses hun kun med sin vielsesring. Foto: All Over Press

Ifølge ugebladet People lod Kate sit bling-bling ligge derhjemme, da hospitalets retningslinjer anbefaler, at man ikke bærer for mange smykker. 

Da hertuginden skulle på en omfattende rundvisning i den nye hospitalsafdeling, skulle hun gentagne gange spritte sine hænder af, og det anbefales derfor, at man tager sine smykker af, inden man besøger børneafdelingenn. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: All Over Press

Herttuginde Kate besøgte onsdag Great Ormond Street Hospital i London, hvor hun skulle åbne Mittal Children's Medical Centre. Foto: All Over Press.

Da Harry i november blev forlovet med Meghan Markle, kom det frem, at prins Williams lillebror faktisk havde ofret sin forlovelsesring for William og Kates skyld

Ringen, som Kate har, er nemlig afdøde prinsesse Dianas forlovelsesring, som hun i sin tid fik af prins Charles.

Ifølge den britiske avis The Mirror var det oprindeligt prins Harry, der "arvede" den imponerende forlovelsesring. Ifølge avisens kilder fik prinsesse Dianas to sønner, prins William og prins Harry, lov til at vælge et minde blandt Dianas ejendele, efter hun på tragisk vis døde i 1997.

- William valgte sin mors Cartier-ur, og Harry valgte hendes forlovelsesring med safir og diamanter, afslører en kilde til Daily Star ifølge The Mirror. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: All Over

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press.

Harry var kun 12 år, da han valgte ringen, og da William friede til Kate, valgte Harry at give ringen til sin storebror. 

- De havde en aftale om, at hvem der end blev forlovet først, så skulle vedkommende have Dianas ring - og selvfølgelig var det William og Kate, lyder det fra kilden. 

Se billederne af prins Williams nye frisure i galleriet:

Prins William uden hår

Sponsoreret indhold