Prins Philip er udskrevet fra hospital i London

Foto: ALL OVER

Storbritanniens prins Philip blev torsdag udskrevet fra et hospital i London, oplyser Buckingham Palace. 96-årige prins Philip er blevet behandlet for en infektion.

Den britiske dronnings mand blev indlagt tirsdag aften. Indlæggelsen var "en sikkerhedsforanstaltning i forbindelse med en lidelse, som allerede er under behandling", hedder det i en pressemeddelelse fra Buckingham Palace.

Indlæggelsen af prins Philip, Hertugen af Edinburgh, skete dagen før dronning Elizabeth skulle tale i parlamentet i forbindelse med dets åbning. Det er en ceremoni, som prins Philip plejer at deltage i.

I sidste måned blev det meddelt, at prins Philip trækker sig tilbage senere i år.

- Hans kongelige højhed, hertugen af Edinburgh, har besluttet sig for, at han ikke længere vil tage del i offentlige arrangementer fra efteråret i år. Han har fuld opbakning fra dronningen, lød det i pressemeddelelsen.

Prinsen vil møde op til allerede planlagte arrangementer frem til august både på egen hånd og med dronningen. Derefter vil han ikke takke ja til nye invitationer.

Den 91-årige dronning Elizabeth vil selv fortsat deltage i officielle arrangementer.

I løbet af de seneste år har det royale par dog skåret kraftigt ned for officielle arrangementer.

Modsat har deres ældste søn, prins Charles, overtaget en række af de formelle pligter. Det samme har prins William og hertuginde Kate.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close