Kongelige12. december 2018

Prins Nikolai model for Dior: Til tops i Tokyo

19-årige prins Nikolai lukkede det storstilede Dior-show i Japan, mens mor Alexandra fulgte med fra sidelinjen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_nikolai_for_dior_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Fra Varde til Tokyo ...

Prins Nikolai droppede for nylig sin militærkarriere og kan nu fokusere fuldstændig på sine modeltjanser.

I fredags tog den unge mand endnu et skridt mod toppen i branchen, hvor et godt udseende er alfa og omega.

Han var nemlig booket til at gå show for Dior i Japan, og meget tyder på, at Nikolai allerede er et etableret navn i modeverdenen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bella_hadid_og_beckham.jpg
 (Foto: MEGA)

Showet var ganske kort, da Dior viste deres nyeste kollektion frem. Det blev livestreamet til hele verden. Kæmpestjerner som Bella Hadid og David Beckham var at finde på første række. (Foto: MEGA)

Den tidligere sergentskoleelev havde kun en enkelt tur på catwalken, men til gengæld lukkede han showet, hvilket er en stor ære.

Prinsens karakteristiske krøller var glattet ud og redt tilbage i en fyldig frisure. Han bar et helt sort look, der bestod af en taljeret læderblazer med et logobælte i taljen. Dertil var der sat sorte bukser og rå læderstøvler.

Prins Nikolai er også model i Diors seneste kampagne, så det passer fint med, at han fik en fremtrædende plads i det netop afholdte show.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai_for_dior_3.jpg
 (Foto: MEGA)

Kim Jones havde sammensat et spektakulært lysshow, hvor den internationale dj Diplo sørgede for lydsiden. (Foto: MEGA)

Mor var med

Selv om prinsen er en voksen mand, havde han alligevel selskab af grevinde Alexandra, som med rette var stolt af sin ældste søn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai_for_dior_2.jpg
 (Foto: MEGA)

54-årige grevinde Alexandra støtter sin ældste knægt i hans valg af karriere. Her kan hun netop anes backstage (yderst til venstre), hvor modellerne forbereder sig forud for catwalken. (Foto: MEGA)

– Det gik storartet. Stemningen var helt fantastisk, og jeg er meget stolt af min søn, fortalte Alexandra til SE og HØR via sin sekretær Helle von Wildenrath Løvgreen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/alex_og_nikolai.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Grevinden og sønnike var ikke trætte efter en hæsblæsende dag. Fotografen Brett Lloyd offentliggjorde to billeder på sin Instagram-historie kort derefter. Ét med prins Nikolai klædt i denim på bagsædet af en bil med teksten ”My boo” og et foto, hvor Alexandra og Brett sidder sammen. Her har han skrevet: ”Det bedste ved prins Nikolai er hans hot, hot, hot, hotte mor Alexandra (grevinde af Frederiksborg)”. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Diors storstilede show er ikke Nikolais første job.

Han kickstartede sin karriere med Burberry-showet i februar, hvorefter den mørkhårede fyr lavede modeserier for Dust Magazine og Euroman.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai_1_2.jpg
 (Foto: MEGA)

Dronningens barnebarn er i stald hos Scoop Models, der selvfølgelig pralede med prinsens flotte performance. Bureauet lagde et foto på Instagram og kommenterede med stjerner og ”Top”. Her er Nikolai på catwalken i sommer. (Foto: MEGA)

Læs mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold