Prins Harry overrasker: Med i "Vild med dans"

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Britiske fans af "Vild med dans" fik sig noget af en overraskelse, da danseprogrammet, der i Storbritannien hedder "Strictly Come Dancing", lørdag aften rullede over skærmen. 

Pludselig dukkede ingen ringere end prins Harry op på skærmen. Det skriver People

Den 36-årige prins var med på en videoforbindelse, da han ringede sin kammerat JJ Chalmers, der er nydanser i programmet, op under en træningssession. 

Artiklen fortsætter under billedet

 

Det er prins Harry første optræden på britisk tv, siden har forlod Storbritannien i foråret. Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

- Vi har én, som gerne vil se dig, fortæller hans dansepartner Amy Dowden. 

- Jeg kan ikke tro det, svarer Chalmers, da han ser, at det er prins Harry, der ringer til ham. 

- Hvor er du flot solbrændt, JJ, driller Harry. 

JJ Chalmers, der er tv-vært, er tidligere Royal Marine og blev i 2011 såret af en bombeeksplosion i Afghanistan. I 2014 vandt han en medalje til Invictus Games, som er et sportsarrangement for krigsveteraner, som prins Harry står bag. 

- Da jeg først mødte JJ, var han en skygge af sig selv, fortæller Harry i "Strictly Come Dancing".

Artiklen fortsætter under billedet

Prins Harry og JJ Chalmers til Invictus Games i 2016. Foto: Chris Jackson/PA Images/Ritzau Scanpix

- Men så så man ham skinne igennem til Invictus, og han blev sig selv igen - det var begyndelsen på en fantastisk rejse. 

- Faktum er, at hvis prins Harry ikke havde skabt Invictus Games, så ville jeg ikke have haft det øjeblik, som forandrede mit liv for evigt. Jeg ville ikke være her uden ham, slår JJ Chalmers fast. 

Også Harrys hustru Meghan har overrasket ved pludselig ved at dukke op i et underholdningsprogram: Tilbage i september var hun med i "America's Got Talent". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close