Meghan overrasker: Dukker op i "America's Got Talent"

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Amerikanske tv-seere troede nok ikke deres egne øjne, da de så sæsonfinalen af "America's Got Talent".

For pludselig tonede hertuginde Meghan frem på skærmen. Fra sit hjem i Santa Barbara-forstaden Montecito sendte hun en hilsen til en af deltagerne i programmet. Det skriver Daily Mail

Meghan var nemlig blevet så rørt over "America's Got Talent"-deltageren Archie Williams' historie, at han skulle have nogle ord med på vejen.

Artiklen fortsætter under billedet

Meghan sendte en hilsen til en mand, hvis historie havde rørt hende dybt. Foto: ABC

Den 59-årige afro-amerikanske mand blev i 1982 med urette dømt for voldtægt. Han sad i fængsel for en forbrydelse, han ikke havde begået i 36 år, inden han sidste år blev løsladt. 

Han blev dømt, efter at være blevet udpeget blandt en række fotografier, men i 2019 viste FBI's fingeraftryksdatabase, at han var uskyldig. 

- Hi! Archie! Jeg vil bare lade dig vide, at vi har været så berørte af din historie, og vi har heppet på dig hver uge, fortalte Meghan i talentshowet. 

Derefter jokede hun med, at hun ikke kun viste støtte til ham, fordi han delte navn med hendes søn på 16 måneder. Hun afsluttede sin besked med: 

- Så en meget speciel hilsen til dig, som jeg nok kommer til at sige hele mit liv, men i aften, så er det specielt til dig: Achie, vi er så stolte af dig, og vi hepper på dig, og vi kan slet ikke vente med at se, hvad du gør. Vi står sammen med dig. Ha' en go' aften. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close