Kongelige 10. januar

Prins Harry forklarer svineren om prins Williams ’alarmerende skaldethed’

Det var ikke intentionen at svine sin storebror manglende hårpragt til, forklarer prins Harry
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Prins Harry er aktuel med sin nye bog, "Reserven", kort tid efter premieren på Netflix-serien "Harry & Meghan".
Video: Netflix

Prins Harry skyder i sin nye bog, "Reserven", med skarpt efter hele sin royale familie, og den 40-årige storebror, prins William, er absolut ingen undtagelse

I den 573-siders lange erindringsbog får den 38-årige prins Harry sat ord på sit noget betændte forhold til prins William, og selvom Harry ønsker at genoptage kontakten med sin familie, så er den opsigtsvækkende bogudgivelse nok ikke det, der vil klinke skårene.

Hertugen af Sussex har nemlig skrevet en passage, hvor han beskriver prins Williams mangel på hår. 

'Jeg så på Willy, virkelig så på ham, måske var det første gang, jeg så sådan på ham, siden vi var små. Jeg tog det hele ind', lyder det fra prins Harry i "Reserven".

Prins Williams hårpragt er bestemt ikke, hvad den har været, og det har også lillebror Harry bemærket.
Foto: Martin Meissner/AP/Ritzau Scanpix

'Hans velkendte skulen, som altid havde været forbeholdt mig, hans foruroligende skaldethed, der var mere fremskreden end min, hans berømte lighed med mor, som var begyndt at forsvinde med tiden. (...) Min elskede bror, min ærkefjende. Hvordan var det dog sket?'

I forbindelse med sit "60 Minutes"-interview forklarer prins Harry dog, at det absolut ikke var meningen, at det hårkommentaren skulle tages ilde op. 

- Jeg ser det slet ikke som sårende, siger Harry til "60 Minutes"-værten Anderson Cooper og tilføjer: 

- Min bror og jeg elsker hinanden. Jeg elsker ham dybt. Der har været meget smerte mellem os to, især de sidste seks år. Intet af det, jeg har skrevet, noget af det jeg har inkluderet, har været med intentionen om nogensinde at skade min familie. 

Forholdet mellem prins William (th.) og prins Harry har set bedre dage.
Foto: Dave Caulkin/AP/Ritzau Scanpix

- Men det giver et klarere billede af situationen, mens vi voksede op, og det svækker også den her idé om, at min kone på en eller anden måde var den, der ødelagde forholdet mellem de her to brødre.

"Reserven" af prins Harry udkom på dansk tirsdag.

 ​​​

Sponsoreret indhold