Kongelige31. august 2020

Prins Harry afslører sødt kælenavn til sønnen Archie

Det er nok de færreste, der ikke er blevet ”offer” for kælenavne gennem deres barndom. Og det gælder naturligvis også prins Harry og Meghan Markle lille søn Archie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i januar trak prins Harry, 35, og skuespillerhustruen Meghan Markle, 39, sig tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Siden da har parret, sammen med deres etårige søn Archie, flyttet en del rundt i verden.

I første omgang flyttede Harry og Meghan i en kort overgang til Canada, men allerede få måneder efter rykkede de atter teltpælene op og bosatte sig i USA i Meghans hjemby Los Angeles.

https://imgix.seoghoer.dk/mega572665_042.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Og ved en videokonference i anledningen af Rugby Football Leagues jubilæum, spurgte den tidligere træner, Ellery Hanley, ind til prinsen og hustru Meghan Markles tid i Los Angeles.

Det var således i den forbindelse, at Harry afslørede prinsen sønnens kælenavn:

- Lillemanden er vores førsteprioritet, men så er arbejde vores andenprioritet, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre vores del til at gøre verden et bedre sted, forklarede Harry til den tidligere træner.

Og noget tyder på, at det royale par i den grad går op i navne.

Tilbage i april måned afslørede Harry og Meghan nemlig navnet på deres nye fond, der har til formål at bidrage med noget ”meningsfuldt”, der ”betyder noget”.

Og i den forbindelse fik sønnens navn en helt særlig betydning.

Fonden har fået navnet "Archewell", som oprindeligt er det græske ord for ”kilden til handling” – og som desuden ligger meget tæt op ad sønnens navn Archie.

Selv om livet i Los Angeles umiddelbart var godt for den lille familie, valgte de dog for få måneder siden at flytte endnu engang.

Denne gang gik kursen mod vandet – og familien har således slået sig ned i Santa Barbara.

Sponsoreret indhold