Kongelige26. juni 2020

Prins Harry afslører: Det savner jeg fra England

Efter at være flyttet fra England til USA er der særligt én ting, som den forhenværende prins Harry savner fra hjemlandet
https://imgix.seoghoer.dk/mega638989_001.jpg
 Foto: MEGA

Hjemme i det engelske er der særligt én ting, som prins Harry altid har været særligt glad for, og det er rugby, men efter at være flyttet til Los Angeles, Californien i USA under coronapandemien er det ikke just fuldkontaktssport, der bliver spillet mest af for tiden.

- Vi savner allesammen rugby, afslører Harry i en Instagram-video, der er blevet delt på England Rugby-holdets profil.

Holdsporten har været et no-no i England, siden den 20. marts, da det er en sport med fysisk kontakt.

https://imgix.seoghoer.dk/mega165254_006.jpg
 Foto: MEGA

Prins Harry gæster en træningskamp med det engelske rugbyhold England Rugby i 2018. (Foto: MEGA)

Harry tilføjer i videoen, at coronapandemien endnu "ikke har taget modet fra os". Et udtryk, som rugbyspillere ofte benytter sig af.

Instagram-videoen er blevet delt i forbindelse med en britisk kampagne, der skal hjælpe engelske rugby-hold med at støtte lokalområder og lokalmiljøer. Især med at skaffe mad til mennesker, der har særligt brug for det.

Harry er tidligere blevet udnævnt som ærespræsident for England Rugby og har rejst til både Japan og Sydafrika for at repræsentere holdet.

Når Harry ikke har haft mulighed for at spille eller se rugby under coronakrisen, har han fået tiden til at gå med en række forskellige velgørenhedsorganisationer.

Harry og Meghan Markle har blandt andet hjulpet organisationen Homeboy Industries, som hjælper tidligere indsatte i Los Angeles med at få styr på tilværelsen. Parret har desuden også brugt tiden med at dele mad ud i Los Angeles-området til indbyggere, der har haft særligt behov for det.

Sponsoreret indhold