Kongelige20. marts 2024

Paparazzifotograf er i tvivl: Måske er det ikke prinsesse Kate på den video

Det vilde konspirationsteorier om KateGate fortsætter, og en paparazzifotograf udtaler nu, at selv han er i tvivl om, hvorvidt det faktisk er Kate Kiddleton i nyt klip
Mystikken omkring prinsesse Kate fortsætter.
Mystikken omkring prinsesse Kate fortsætter.
 Foto: Kin Cheung/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Død, ansigtsløft eller i koma? Hvor er prinsesse Kate?

Hvor er prinsesse Kate?

Spørgsmålet har floreret i månedsvis, og selv om der løbende er dukket billeder af op af den 42-årige prinsesse, så er det langt fra alle royalister, der er tilfredse, og konspirationsteorierne vælter frem.

Bedre er det ikke blevet efter, det kom frem, at Kensington Palace havde manipuleret lidt for heftigt med et ældre billede af Kate og sat det sammen med hendes tre børn for at få det til at ligne et lykkeligt, nyt foto taget i forbindelse med Mors dag i England.

Men da nye paparazzioptagelser dukkede op mandag burde debatten måske være sluttet der. Så let slipper vi dog ikke.

Flere konspirationsteoretikere mener nemlig fortsat, at prinsessen af Wales er pist væk. Blandt dem er den amerikanske Bravo-stjerne Andy Cohen, der tirsdag gav sit besyv med på det sociale medie X.

Heller ikke TMZ-produceren Charles Latibeaudiere er overbevist om, at det faktisk er den britiske prinsesse på videoen, der angiveligt er optaget søndag.

– Jeg har set denne video så mange gange, og ja, min mavefornemmelse var, at det var hende, men så begyndte jeg at kigge på nogle af de kommentarer og ting, som folk poster omkring, hvorfor de ikke tror, det er hende, og de har nogle pointer om hendes højde, om hendes højde i forhold til William, hvor hendes øjenlinje er, når hun ser normalt på ham, nogle ting om hendes hage, siger han i forbindelse med TMZs daglige livestream.

– Nu er jeg ikke. Før var jeg 95 % sikker. Da jeg først så det, tænkte jeg, at det er hende. Og det ligner bestemt William.

– Der er et uendeligt mysterium bag det her, og det store spørgsmål er: Hvis det ikke er hende, så sidder vi tilbage med, hvor er Kate, og hvad sker der med hende?

Han mener dog, at det britiske kongehus allerede er i nok problemer – især efter fotoskandalen på Mors dag.

– De blev taget første gang, det ville de ikke gøre igen.

Sponsoreret indhold