Kongelige7. februar 2022

Overset detalje: Prinsesse Isabella bruger smykker fra Mai Manniche

Hele weekenden har stået i kronprinsesse Marys tegn. Familien har været med på sidelinjen, og her har prinsesse Isabella gjort sig bemærket ved at bære smykker lavet af den til tider skandaleramte influencer Mai Manniche.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at kronprinsesse Mary i weekenden fyldte 50 år og blev fejret til den helt store guldmedalje.

I går var Dar Salim og Lise Rønne værter ved et stort fødselsdagsshow på TV 2, hvor Mary og Frederiks fire børn overraskede deres mor med nogle små, sjove indslag.

Det er formentlig gået din næse forbi, men her vækker prinsesse Isabella opsigt, og det gør hun med sit valg af smykker. Hendes øreringe - som hun også bar om lørdagen - er nemlig designet af den kontroversielle influencer Mai Manniche.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220205_jsu8067.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Øreringene, som Isabella har på her, er designet af Mai Manniche (Foto: Jesper Sunesen)

- Jeg er SÅ stolt - skønne prinsesse Isabella på TV 2 her til aften smukt smykket med mine øreringe, skriver Mai Manniche på sin Instagram-profil.

På de sociale medier har det vakt en del opsigt, at et medlem af kongehuset bærer smykker designet af Mai Manniche. Smykkedesigneren og influenceren har nemlig været en del i vælten de seneste to år.

Gennem hele corona-pandemien har hun og hendes mor, lægen Vibeke Mannice, nemlig ytret sig i ekstreme vendinger om corona-vacciner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mai_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Mai Manniche har været i flere shitstorms de seneste to år pga. sine ytringer om corona-vacciner (Foto: Thomas Laursen)

Blandt andet insinuerede Mai Manniche, at fodboldspilleren Christian Eriksen faldt om med hjertestop ved sommerens EM-slutrunde, fordi han var vaccineret mod corona-virus.

Noget hun dog senere måtte trække tilbage og undskylde for. Men det er altså en kontroversiel designer, som nu leverer smykker til kongehuset.

Øreringene havde prinsesse Isabella på af flere omgange. Både i tv-indslagene til mor Mary, og da hun med fødselaren, storebror Christian og lillebror Vincent hilste på befolkningen lørdag på Amalienborg slotsplads.

Sponsoreret indhold