Kongelige 21. maj 2019

Nu taler Märtha Louises eksmand om den kontroversielle kæreste

Prinsesse Märtha Louise har fundet sig en kontroversiel kæreste i shamanen Durek Verrett. Nu taler hendes eksmand, Ari Behn, om forholdet
Foto: Aller Media

Den norske prinsesse Märtha Louise stod i sidste uge frem og fortalte, at hun var blevet kæreste med den amerikanske shaman Durek Verrett.

Forholdet fik hurtigt skabt overskrifter over hele verden, og nu kommenterer Märtha Louises eksmand, forfatteren Ari Behn, ekskonens nye forhold. 

Det gør han i et interview med den norske udgave af SE og HØR.

- Egentlig vil jeg ikke sige så meget om det. Men der har været en enorm interesse, så noget skal jeg vel sige. Jeg ønsker dem al den lykke og kærlighed, de kan få, fortæller Ari Behn til SE og HØR i Norge.

Ari Behn og Märtha Louise blev gift tilbage i 2002 og nåede at være sammen i 14 år, inden de gik fra hinanden igen. De har tre børn sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Foto: Aller Media

Märtha Louise og Ari Behn ved deres bryllup i 2002. (Foto: Aller Media)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Märtha Louise stod i sidste uge frem og fortalte, hvordan hun havde fundet kærligheden igen med den amerikanske shaman Durek Verrett.

- Han har fået mig til at indse, at betingelsesløs kærlighed faktisk eksisterer, skrev hun på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter billedet

Prinsesse Märtha Louise har altid været tiltrukket af det spirituelle.

Blandt andet har hun tidligere fortalt, at hun taler med engle, ligesom hun også har erklæret, at hun er højsensitiv.

Märtha Louise er stadig norsk prinsesse, men faktisk gav hun afkald på sine royale titler tilbage i 2002, da hun havde et ønske om at blive selvstændig erhvervsdrivende. 

Derfor får hun heller ikke apanage fra den norske stat, ligesom hun heller ikke skal tituleres som "deres kongelige højhed". 

Sponsoreret indhold