Nu inviterer hun indenfor: Se billederne af Grevinde Alexandras hjem

Grevinde Alexandras hjem i Charlottenlund

Nu har du mulighed for at købe Grevinde Alexandras hjem.

Grevinden har sat huset i Charlottenlund til salg, og for nylig er der blevet tilføjet friske, nye fotos til salgsannoncen på den lækre bolig, der sælges hos Lützau.

Med huset får man 215 kvadratmeter og en grund på i alt 939 kvadratmeter,  så der er rigeligt med plads at boltre sig på til den nette sum af 14.995.000 danske kroner.

Før du beslutter, om du har råd og lyst til at købe boligen og flytte ind i flotte omgivelser på Vilvordevej 80, kan du tjekke huset yderligere ud i det store galleri øverst i denne artikel.

Der er billeder fra både inde og ude, og de efterlader meget lidt tvivl om, hvorvidt Grevinde Alexandra har boet lækkert på adressen i Charlottenlund.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Grevinde Alexandra sælger huset for at flytte i lejlighed. SE og HØR har fået lov til at bringe billederne af boligen. Foto: Hanne Juul

Grevinde Alexandra har planer om at flytte ind i lejligheden i Klerkegade i København, som hun købte tidligere på året.

I juli sidste år frasagde grevinden sig sin apanage på 2,6 millioner kroner årligt, og lejligheden i København bliver hendes hidtil mindste bolig i Danmark.

Hvis man ser bort fra Schackenborg Slot, har Alex boet tre steder: På 356 kvadratmeter på Svanemøllevej i Hellerup, i en 301 kvadratmeter stor herskabslejlighed i Store Kongensgade i det indre København samt i det nu til salg-satte hus i Charlottenlund på 215 kvadratmeter.

Klik eller swipe dig gennem billederne af Grevinde Alexandras hus i galleriet øverst i artiklen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close