Kongelige23. august 2022

Nu er den her endelig: Hertuginde Meghans første podcast er med Serena Williams

Hertuginde Meghans længe ventede podcast har nu endelig fået premiere, og den er ikke uden stjernestøv
Hertuginde Meghan
Sammen men sin mand prins Harry har hertuginde Meghan forladt livet som kongelig – nu skal hun lave podcasts.
 Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix

Tilbage i slutningen af 2020 annoncerede Spotify, at der var blevet indgået en aftale på intet mindre end 157 mio. kr. med prins Harry og hertuginde Meghan.

Siden da er det dog ikke meget valuta, streamingtjenesten har fået for pengene, men det bliver der muligvis lavet om på nu.

I dag er det første afsnit af den 41-årige hertuginde Meghans podcast "Archetypes" udkommet, og det er ingen ringere end tennisstjernen Serena Williams, 40, der gør hende selskab i debutafsnittet.

Podcastens tema er fremstilling af kvinder i medierne, og her taler den tidligere skuespiller med tennisstjernen om, hvordan ordet "ambitiøs" i mediebilledet knyttes til kvinder.

– Jeg kan ikke engang huske at have haft negative konnotationer i forbindelse med ordet ambition, indtil jeg begyndte at date min nu ægtemand, fortæller hun i afsnittet.

Meghan
Her hepper hertuginde Meghan på Serena Williams sammen med søster Venus Williams.
 Foto: John Palmer/AP/Ritzau Scanpix

I sin podcastserie taler hertuginde Meghan med historikere, eksperter og kvinder, som har følt sig stereotypt fremstillet.

– Dette er "Archetypes" – podcasten hvor vi dissekerer, udforsker og undergraver de mærkater, som forsøger at holde kvinder tilbage, fortæller hun om sin podcast-trailer.

Sponsoreret indhold