Hyldet for selv at lukke bildøren: Nu advarer politiet Meghan

Hertuginde Meghan optrådte for første gang alene til et event, da hun i september var til åbning af udstillingen \

Hertuginde Meghan optrådte for første gang alene til et event, da hun i september var til åbning af udstillingen "Oceania" på Royal Academy of Arts i London.

Foto: MEGA

Da hertuginde Meghan, 37, i september var ude på sin første solo-opgave, skabte en lille detalje store overskrifter. 

Den tidligere skuespiller lukkede nemlig bildøren efter sig selv, og det fik lovprisninger som "ydmyg" og "helt nede på jorden" til at regne ned over hertuginden på de sociale medier. 

Men det er ikke alle, der er begejstrede over hertuginde Meghans hang til selv at lukke bildøren efter sig. 

Britiske The Sun skriver, at politiet nu er ude at advare Meghan om, hvor farligt det kan være for hende med en lukket bildør. 

- Meghan og Harry vil gerne møde offentligheden så meget som muligt og skabe kontakt til menneskemængden, der kommer for at se dem. Og selv om noget som en lukket bildør kan virke trivielt, så kan det være forskellen mellem liv og død, fortæller en kilde til The Sun

Artiklen fortsætter under billedet. 

Lukke bildøren: De fleste af os gør det hver dag, nok op til flere gange om dagen, helt uden at lægge noget i det. Foto: MEGA

De biler, som Harry og Meghan benytter til officielt brug, har nemlig selvlåsende døre.

- Gud forbyde, at der skulle gå noget galt, når de ankommer til en royal opgave, men sikkerhedsfolkene skal have mulighed for at få dem tilbage i bilerne på få sekunder, hvis der er behov for det. Hvis de er lukkede og låste, så er det umuligt, lyder det fra insideren. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close