Kongelige8. november 2023

Midt i stormvejret: Frederik er taget til fodbold

Mens hele verden taler om kronprinsens påståede affære med Genoveva Casanova, er han taget i Parken for at se FCK spille mod Manchester United
Kronprins Frederik er her til aften smuttet i Parken for at se fodbold.
Kronprins Frederik er her til aften smuttet i Parken for at se fodbold.
 Foto: Lars H. Laursen

Det er svært at vide, hvordan stemningen er hjemme på Amalienborg oven på de kradsbørstige skriverier, der har været om kronprins Frederik og hans gode veninde, mexicanske Genoveva Casanova det seneste døgn.

Det ser dog ud til, at stormvejret er lille nok at være i et glas vand, for her til aften er kronprinsen spottet på lægterne i Parken, hvor han sammen med sin yngste søn Vincent overværer fodboldbraget mellem FCK og Manchester United.

Det skriver B.T., som bringer et billede af vores kommende konge.

Mary synes heller ikke at være synderligt påvirket af de vilde rygter, som det spanske medie Lecturas fremfører i dagens udgave.

Da kronprinsparret tidligere i dag besøgte Dansk Arkitektur Center sammen med det spanske kongepar, Felipe og Letizia, var hun veloplagt og smilede gennem hele seancen. Som om intet var hændt.

Mens Genoveva Casanova har afvist historien og sendt sine advokater efter Lecturas, har kongehuset helt modsat nægtet at kommentere rygterne.

Sponsoreret indhold