Mette-Marits søn mister job på luksusmagasin

Mette Marits søn har mistet sit job og er flyttet fra London hjem til Oslo.

Mette Marits søn har mistet sit job og er flyttet fra London hjem til Oslo.

Foto: MEGA

Kronprinsesse Mette-Marits 21-årige søn, Marius Borg Høiby, har mistet sit job som redaktør på luksusmagasinet Tempus. Det skriver norsk SE og HØR

Denne gave er et sikkert hit. 

- Tempuz Magaszine er afviklet, og der er derfor ikke nogen, der arbejder der længere, skriver Marius Borg Høiby til norsk SE og HØR.

Norsk SE og HØR skriver også, at Marius er flyttet fra London til Oslo, efter hans arbejdsplads lukkede. 

Marius var moderedaktør på magasinet, der lå i luksussegmentet. Redaktionen var placeret i London, hvor han boede med sin kæreste, Playboy-modellen Juliane Snekkestad

Mette-Marit har tidligere været ude at fortælle, hvor stolt hun var over, at hendes søn havde hevet et job som magasinredaktør i land. 

- Han er en vældig kreativ sjæl, som er god til at tage billeder og god til at filme, og han har længe ønsket at arbejde med noget kreativt. Han har fået dette job, som giver ham muligheden for at lære, så jeg tror, han stortrives. Og så er vi vældig glade for, at han har fundet et sted, hvor han trives så godt, udtalte en stolt Mette-Marit i sin tid til NRK. 

Marius var ellers i fuld gang med at indspille en serie af videoer for Tempus ved navn "Test Drive Tuesday", hvor han blandt andet prøvekørte luksusbiler. 

Kronprinsessesønnen havde åbenbart så meget kameratække, at Tempus var i gang med at planlægge en anden sæson af programserien, hvor det var planen, at han skulle teste alt fra luksusyachts til privatfly. 

Det var også i forbindelse med sit job hos Tempus, at Marius i foråret endte i lidt af en skandale

I magasinet - både online og på tryk - valgte man at titulere Marius som prins. En titel, som han dog ikke har, da han ikke er af kongelig slægt. 

Historien nåede at sprede sig i flere andre norske medier, blandt andet hos norsk TV2, inden prinsetitlen blev fjernet fra Tempus Magazines hjemmeside

Artiklen fortsætter under billedet. 

Marius med sin mor Mette-Marit, kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Foto: MEGA

Marius Borg Høiby, er den norske kronprinsesse Mette-Marits søn, som hun fik, inden hun mødte kronprins Haakon.

 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close