Mette Frederiksen sender hilsen til prins Joachim

Foto: Thomas Laursen

Lørdag aften kunne kongehuset meddele, at den 51-årige prins Joachim var blevet indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse i Frankrig, efter at han sent fredag aften var blevet opereret for en blodprob i hjernen.

 

Siden da er det væltet ind med rørende hilsner fra både de almene danskere, amerikankere og nu også vores statsminister, Mette Frederiksen.

- I dag har jeg sendt min hilsen til H.K.H. Prins Joachim med ønsket om god bedring. Mine varmeste tanker til Hendes Majestæt Dronningen, Prinsesse marie, alle fire børn og resten af den kongelige familie i denne svære tid, lyder det fra hende på Facebook.

Tidligere i dag kunne kongehuset dog informere Ritzau ifølge Ekstra Bladet om, at han har det godt efter omstændighederne.

- Prins Joachims situation er fortsat stabil. Prinsen kom heldigvis i professionel behandling i tide og har det efter omstændighederne godt, lød det.

Prinsen er fortsat indlagt, og hvor længe han skal være dette vides dog endnu ikke, oplyser kongehuset kommunikationschef, Lene Balleby i en skriftlig kommentar.

En kilde tæt på prinsen kunne dog tidligt i morges fortælle SE og HØR, at han både kan bevæge sine arme og ben, og at han kan tale.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close