Kongelige7. juli 2019

Meghans far skuffet: - Jeg ville have nydt at være der

Hertuginde Meghans far, Thomas Markle, har ikke mødt sit første barnebarn – og han var heller ikke at finde, da den lille prins i weekenden fik sit navn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega412745_004_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Hertuginde Meghans far, Thomas Markle, har aldrig mødt prins Harry eller resten af den royale familie - inklusiv sit nye barnebarn, prins Archie.

Den 77-årige mand var ikke med til sin datters bryllup sidste år – og han var heller ikke med i weekenden, da hertuginde Meghan og prins Harrys lille søn Archie fik sit navn.

I et interview med det britiske medie Daily Mail afslører den 77-årige Thomas Markle nu sin sorg over ikke at være en del af sit barnebarns store dag.

Fra sit hjem i Rosarito Beach, Mexico fortæller Thomas Markle, at han ville have elsket at være en del af festlighederne:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega412745_009.jpg
 (Foto: MEGA)

Thomas Markle ved sit hjem i Mexico. Foto: MEGA

- Jeg er blevet spurgt, om jeg ville ønske, at jeg havde været i England for at se mit nye barnebarn blive døbt.

- Jeg var en alterdreng, da jeg var 12, jeg blev et medlem af dronningens kirke i en alder af 14, og Archie er mit nye barnebarn, så selvfølgelig ville jeg have elsket at være der under velsignelsen, ønske Archie og hans forældre godt helbred og lykke, fortæller Thomas Markle til Daily Mail.

Den 77-årige mand deltog heller ikke i prins Harry og hertuginde Meghans bryllup i maj sidste år – på det tidspunkt havde han netop haft to hjerteanfald.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-07-07_kl._09.24.16.png
 (Foto: MEGA)

Fra Meghans familie er det kun hendes mor, der er med på gruppebilledet fra lørdagens dåb. Foto: MEGA

Hertuginde Meghans far har dog flere gange gjort sig upopulær hos sin datter – blandt andet efter det kom frem, at han havde iscenesat en række paparazzibilleder af sig selv, som han solgte for høje beløb.

Desuden har han åbent kritiseret sin datters nye svigerfamilie – og delt et privat brev, som Meghan havde skrevet til ham.

Sponsoreret indhold