Meghans babyshower afslørede trist sandhed

Hertuginde Meghan sammen med sin veninde og tidligere \

Hertuginde Meghan sammen med sin veninde og tidligere "Suits"-kollega, Abigail Spencer.

(Foto: MEGA)

Om få måneder bliver hertuginde Meghan, 37, mor for første gang.

Og ventetiden tilbringer hun i New York City, hvor hendes allernærmeste veninder i går holdt et eksklusivt babyshower for hende på et fashionabelt hotel.

Omkring 20 af hertugindens nærmeste veninder deltog i festlighederne, der løb af stablen på Polo Bar i New York Citys såkaldte Upper East Side-distrikt.

Gæsterne talte blandt andet Serena Williams og Jessica Mulroney, der betegnes som hertugindens tætteste veninde. Det var også hende, der havde planlagt det ekstravagante babyshower.

Også Abigail Spencer, som spillede med i ”Suits”, var med til at fejre hertugindens kommende baby.

På Polo Bar spiste veninderne lækker mad og hyggede – og mon ikke også, veninderne havde små gaver og lege med, som det er traditionen med babyshower?

Babyshoweret afslørede dog en trist sandhed om hertugindens nye liv. Det lader således til, at 37-årige hertuginde Meghan ikke har fået en eneste ny ven, efter hun flyttede til England.

Artiklen fortsætter under billedet...

Gæsterne til Meghans babyshower talte blandt andet Serena Williams og Jessica Mulroney, der betegnes som hertugindens tætteste veninde.

Jessica Mulroney og Abigail Spencer er nogle af hertugindens nærmeste veninder. Foto: MEGA

Ikke én eneste ”ny” veninde var således med til hendes babyshower. I stedet var det kun gamle veninder, der var samlet i storbyen til tirsdagens festligheder.

Der er nok flere, der vil påpege, at de bedste veninder er dem, man har haft hele livet.

Derfor kunne man dog alligevel have håbet, at hertuginden havde fået nye veninder i England, som trods alt er dér, hvor hendes fremtidige liv ligger.

Meghan har ellers skabt sig et skønt liv i England: Der er en kærlighedsbaby på vej, og hun bor i mondæne omgivelser sammen med sin prins.

Men man kan frygte, at hendes nye liv til tider også må være ensomt. Alle hendes hjerteveninder bor på den anden side af Atlanten, og det er således ikke let for hertuginden at få et spontant besøg af sine hjerteveninder. Noget der ellers ville være rart, når man tænker på, hvor hektisk et liv hertuginden har fået, siden hun fandt sammen med og senere blev gift med prins Harry. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Smukke hertuginde Meghan iført en hvid Calvin Klein-kjole, da hun ankom til The Wider Earth”-forestillingen på Natural History Museum i London tirsdag aften.

Hertuginde Meghan føder sit første barn til foråret. Foto: MEGA

Hertuginde Meghan og Jessica Mulroney, som planlagde babyshoweret, har været tætte veninder i mange år, og Jessica Mulroney deltog selvfølgelig også i Meghans bryllup i maj sidste år.

Privat er Jessica Mulroney mor til tre og gift med Ben Mulroney, der er søn af Canadas tidligere premierminister, Brian Mulroney.

Når hertuginde Meghan senere på ugen rejser tilbage fra New York City, venter der hende en officiel tur til Marokko sammen med prins Harry.

Du kan se alle billederne fra hertuginde Meghans babyshower i det store galleri herunder:

Meghans babyshower i NYC i februar 2019

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close