Kongelige21. april 2020

Meghan med første tv-interview efter exit

Det er ikke meget, vi har set til hertuginden, men i går dukkede hun op på amerikanske tv-skærme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10433576ez.jpg
 Foto: MEGA

Siden Harry og Meghan i starten af det nye år meldte ud, at de trådte tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus, er det ikke meget, vi har hørt til den tidligere skuespiller.

I går blændede det amerikanske tv-program "Good Morning America" så op for et tv-interview med den 38-årige hertuginde - det er hendes første tv-optræden siden parrets exit, som officielt fandt sted i slutningen af marts.

Anledningen er, at Meghan har lagt stemme til Disney-filmen "Elephants", og i tv-interviewet talte hun om, hvordan hun synes, at elefanter og mennesker minder meget om hinanden.

- Disse væserner er så majestætiske og på samme tid så følsomme og tæt forbundne, lyder det fra Meghan i interviewet, der blev optaget sidste år, men altså først sendt nu.

- I filmen ser vi, hvor enestående de er: Deres hukommelse er fantastisk, flokken er tæt forbundet, de beskytter deres unger, lyder det yderligere.

- Jeg synes, de minder mere om os, end de adskiller sig, slår hun fast i interviewet, som du kan se herunder.

Artiklen fortsætter under videoen.

Filmanmeldere verden over har ikke ligefrem været begejstret for Meghans præstation i "Elephants".

Filmen, der kan ses på streamingtjenesten Disney+, handler om de to afrikanske elefanter Shani og Jomo samt deres families episke og voldsomme rejse gennem Kalahari-ørkenen.

Meghan fortæller om elefanternes strabadser, og hendes løn for tjansen går til velgørenhedsorganisationen Elephants Without Borders.

Og selvom Meghans motiv er nok så nobelt, så får filmen ifølge Daily Mail hug fra anmelderne.

Filmmagasinet Empire giver filmen tre stjerner, og anmelderen beskriver Meghans stemme som "lige på den rette side af at være irriterende".

The Times kvitterer med sølle to stjerner og har ikke meget til overs for hertugindens præstation:

- Den afgående hertuginde af Sussex fortæller Disneys historie om en flok elefanter, der krydser Kalahari-ørkenen fra Okavango-deltaet til Zambezi-floden, og puha, hvor hun smører tykt på, lyder den hårde dom.

The Guardian giver "Elephants" tre stjerner, og beskriver den som et teknisk mesterværk, der dog er alt for sukkersød.

Sponsoreret indhold