Kongelige26. marts 2020

Tilbage til skærmen: Meghan Markle skal lave tv igen

Torsdag kunne Disney afsløre, at Meghan Markle vender tilbage til tv. Hun har nemlig lagt stemmen til en helt nyt Disney-dokumentar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle-.png
 Foto: MEGA

Den tidligere "Suits"-stjerne har lånt sin stemme til filmen "Elephants". En dokumentarfilm, der skildrer de to afrikanske elefanter Shani og Jomo samt deres families episke og voldsomme rejse gennem Kalahari-ørkenen.

Filmen får premiere på streamingtjenesten Disney+ den 3. april.

Det forventes, at en stor del af filmens indtjeninger skal gå til velgørenhedsorganisationen Elephants Without Borders.

Dette er langt fra første gang, at Meghan eller Harry beskæftiger sig med elefanter. Det snart tidligere royale par rejste blandt andet til Botswana i Afria i 2017 for at arbejde for Elephants Without Borders.

Disney-studierne også tidligere har produceret dokumenaterfilm med kendisstemmer.

Både Meryl Streep og Morgan Freeman lagt stemme til Disneys dokumentarfilm, der hver gang har doneret penge til naturorganisationer.

Også Natalie Portman har lagt stemme til en kommende Disney-dokumentar, "Dolphin Reef", der får premiere samtidig med "Elephants".

Tidligere på måneden lød det, at Meghan Markle over for sin agent har givet udtryk for, at hun gerne vil tilbage og spille skuespil, og dette er måske begyndelsen på anden runde af Markles film- og tv-karriere.

Se traileren til de to nye Disney-dokumentarer her:

Sponsoreret indhold