Medie: Meghan Markle vil være præsident i USA

Hertuginde Meghan Markle skal absolut ikke klandres for ikke at have ambitionerne i orden. Den forhenværende britiske prinsesse har nemlig planer om at stille op til det amerikanske præsidentvalg. 

Det afslører en ven tæt på hertuginden til det amerikanske magasin Vanity Fair

- En af grundende til, at hun var så fast besluttet på ikke at opgive sit amerikanske statsborgerskab, var, så hun havde muligheden for at gå ind i politik. 

- Jeg tror, hvis Meghan og Harry nogensinde siger farvel til deres titler, så vil hun seriøst overveje at stille op som præsident, siger kilden. 

Det er ikke første gang, der florerer rygter om, at den 39-årige Meghan Markle har set sit varm på det amerikanske præsidentembede. Journalisten Omid Scobie, der tidligere i år udgav den særdeles omtalte Meghan og Harry-bog "Finding Freedom", har også tidligere udtalt, at hun har sin øjne fæstnet på Det Hvide Hus i Washington. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Skuespiller, prinsesse og nu præsident? (Foto: MEGA)

- Meghan er indbegrebet af den amerikanske drøm. En dag ser vi måske Meghan blive præsident, lyder ordene fra Omid Scobie i forbindelse med en dokumentar om Sussex-parret. 

OPFORDRER TIL AT STEMME

Meghan og Harry skabte for nylig røre, da de i en onlinevideo opfordrede amerikanske statsborgere til at stemme ved det kommende valg.

I samme omgang hintede Meghan til, at hun helst ikke så Donald Trump vinde Det Hvide Hus endnu en gang. 

- Når vi stemmer, bliver vores værdier omsat til handling, og vores stemmer bliver hørt. Din stemme er en påmindelse om, at du er vigtig, lyder det fra Meghan i videoen. 

Flere eksperter herunder forfatter Andrew Morton, der har skrevet bogen "Meghan: A Hollywood Princess", mener, at det er helt udelukket for Meghan nogensinde at vinde det amerikanske præsidentvalg. 

- Jeg vil kategorisk sige, at hun ikke har nogen chance for nogensinde at stille op som præsident. Hun ville blive spist levende, siger han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close