Marys veninde: Vores venskab ændrede sig

Det ændrede Amber Pettys liv for altid, da hendes bedste veninde, Mary, der dengang hed Donaldson, flyttede til Danmark og blev gift ind i den danske kongelige familie.

Det fortæller Amber Petty, der i Australien er kendt som radiovært og blogger, i et opsigtsvækkende interview med den australske tv-station 7News.

Her mindes hun dengang, hun sammen med kronprinsesse Marys søstre, Jane og Patricia, var brudeterne ved kronprinsparrets bryllup i København 14. maj 2004.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Amber Petty var brudeterne ved Mary og Frederiks bryllup 14. maj 2004. (Foto: Ulla Aue)

På det tidspunkt havde Amber Petty ingen anelse om, hvor meget den begivenhed ville ændre hendes liv.

Og som hun siger i interviewet, føles det nu som ”en evighed siden”.

For sidenhen har hun været igennem en lang række op- og nedture og kæmpet for at få det bedre igen, blandt andet gennem den spirituelle verden. For med det at være Marys veninde fulgte en masse opmærksomhed, der blot forstærkede den usikkerhed, som hun på det tidspunkt kæmpede med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Da kronprins-familien fejrede jul i København i 2012, var Amber Petty blandt gæsterne til den traditionsrige gudstjeneste juleaftensdag. (Foto: Ole Bjørk)

Og så forklarer Amber Petty, at det kongelige bryllup gjorde en ende på det venskab, som hun dengang havde med Mary.

Vi er stadig tætte

Som hun siger, kan det næsten ikke være anderledes, når din bedste veninde flytter til et andet land og skal finde sig til rette i et nyt miljø.

– Vi er stadig meget, meget tætte i dag, så jeg mistede hende ikke – men jeg mistede det, som  vi havde haft sammen, og jeg elskede det, som vi havde sammen. Vi var så tætte, og vi kunne tale om hvad som helst hvor som helst – og det blev taget fra mig, lyder det ærligt fra Amber Petty i interviewet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Amber Petty, 49, har haft det hårdt, siden hendes bedste veninde flyttede om på den anden side af jorden.
Nu arbejder Amber på en bog, der udkommer i 2021. (Foto: Martin Høien)

Hele oplevelsen endte med at sende Amber Petty ud på en spirituel rejse, der hjalp hende igennem den svære periode, blandt andet med healing.

Undervejs åbnede hun også sin egen tarotkort-forretning, The Tarot Tea House, hvor hun arbejder sammen med flere tarotlæsere.

Et andet af hendes store projekter er, at hun udkommer med en ny bog med titlen ”This is Not a Love Song” til næste år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close