Kongelige2. maj 2019

Mary indrømmer stort forbrug

Kronprinsesse Mary indrømmer i et nyt interview, at hendes forbrug af tøj er stort. – Men jeg kan gøre det bedre – og det arbejder jeg på, siger hun
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kronprinsesse_mary_foto_hanne_juul_1.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Kronprinsesse Mary hyldes ofte for sin stil, og den 47-årige kronprinsesse har da også flere gange figureret på det amerikanske magasin Vanity Fairs liste over verdens bedst klædte.

De mange nye tasker, sko og kjoler er dog ikke særlig miljøvenligt, indrømmer kronprinsessen i et nyt interview med modemagasinet IN.

Her erkender hun, at hun kan blive mere bevidst om sit tøjforbrug:

- Jeg indrømmer, at mit forbrug af tøj er stort, hvilket hænger sammen med det liv, den rolle og det arbejde, jeg har. Men jeg kan gøre det bedre – og det arbejder jeg på, siger kronprinsesse i interviewet med IN, hvor hun står fotograferet i sin smukke forlovelseskjole fra 2003.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mary_4.jpg
 (Foto: MEGA)

Et udpluk af Marys garderobe fra 2018. Foto: MEGA

I interviewet understreger Mary, at hun allerede er meget opmærksom på, hvordan hun bruger sin garderobe.

- Jeg genbruger mit tøj. Ikke kun til officielle gøremål, men også privat. Jeg køber vintagetøj. Jeg får mit tøj syet om, og der er mange variationer. Nogle kjoler er gået fra lange til at være korte og fra at have lange ærmer til at være uden ærmer. Lange kjoler er blevet til en nederdel, og jeg mixer og matcher, så jeg får brugt mit tøj på nye måder, fortæller modedronningen i interviewet med magasinet.

Dyr modedronning

Tidligere på året kom det frem, at Marys garderobe – ikke overraskende – er ganske pebret.

Det var en modeblog, der havde nærstuderet kronprinsesse Marys garderobe for 2018 og regnet frem til, at den 47-årige kronprinsesses garderobe kostede hele 736.000 kroner.

Ifølge bloggen havde hun i 2018 debuteret i 170 stykker tøj og accessories til en gennemsnitspris på 7.300 kroner pr. styk.

Modebloggen havde også nærstuderet andre prinsesser og kronprinsesser. Kun overgået af Mary var hertuginde Meghan, der havde storshoppet for næsten 3,4 millioner kroner i 2018 – og det var vel at mærke uden at have hendes specialsyede brudekjole fra Givenchy med i regnskabet.

Sponsoreret indhold