Mary alene i byen

(Foto: Dan Mariegaard)

Egentlig havde Søren Hedegaard ikke tænkt sig at fejre sit 40-års jubilæum. Hvorfor skulle han det, når han ikke havde fejret sit 10, 20 eller 30-års af slagsen, tænkte han.

Men den sag havde vennerne en anden mening om, så der blev lagt pres på den 63-årige frisør, som da heller ikke var svær at overtale.

"Hvorfor ikke?", tænkte han. Bestilte i hast plads på Restaurant Beghuset, og så var det bare at bestemme menu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Plateausko, vige bukseben, afrohår og flipmaskine ... og nu, 40 år senere og 45 kilo lettere. Tænk, at der er gået så mange år, sagde Søren Hedegaard, som glædede sig til at fejre jubilæet med bl.a. sin mand, Preben Kristensen. (Foto: Dan Mariegaard)

- Søren elsker tarteletter, så det skal vi ha', fortalte hans mand gennem knap 40 år, Preben Kristensen, 66.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Aftenens traktement bestod af andet end tarteletter. Blandt andet kold champagne anrettet  på en flot isskulptur.

Aftenens traktement bestod af andet end tarteletter. Blandt andet kold champagne anrettet  på en flot isskulptur. (Foto: Dan Mariegaard)

- Det skal være uhøjtideligt. Vi har venner fra hele verden, og de, der kan, de kommer, sagde Søren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ja, det kan jeg godt forestille mig, sagde Mary glad, da hun hørte, at menuen var Sørens yndlingsret, tarteletter, som kronprins Frederik altså missede ved at sende hende alene i byen. (Foto: Dan Mariegaard)

En af dem var kronprinsesse Mary, som kom spurtende direkte fra job på Naturhistorisk Museum til Dragør for at være med til at fejre manden, der har lært hende alt om hår og makeup fra hendes første færd i Danmark og stadig stadig gør det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kronprinsesse Mary, 47, kom hastende direkte fra Naturhistorisk Museum, hvor hun åbnede en udstilling med meget naturlig påklædning såsom kjoler af fjer og dekoreret med biller og øreringe af fuglehoveder. (Foto: Hanne Juul)

Læs mere om kongehuset i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close