Märtha Louise forelsket i amerikansk shaman: Så englene synger

– Når du møder din twin flame (tvillingflamme, red.), så ved du det. Han omfavner hele mig uden spørgsmålstegn og frygt, skriver Märtha Louise om Durek Verrett, der fik sin vækkelse som shaman efter at have ligget i kunstig koma med nyresvigt.

– Når du møder din twin flame (tvillingflamme, red.), så ved du det. Han omfavner hele mig uden spørgsmålstegn og frygt, skriver Märtha Louise om Durek Verrett, der fik sin vækkelse som shaman efter at have ligget i kunstig koma med nyresvigt.

(Foto: Ritzau Scanpix)

Han taler med ånder. Hun med engle.

Den norske Märtha Louise har fundet det perfekte match med sin nye kæreste, den 44-årige amerikanske shaman Durek Verrett, som har bragt hende helt op i de højere luftlag af kærlighed.

– Han har fået mig til at indse, at betingelsesløs kærlighed faktisk eksisterer, skriver hun blandt andet på Instagram.

Shamanen, som har gjort den 47-årige prinsesse flyvende, beskriver sig selv som en bro mellem det åndelige og det fysiske plan.

To ”planer”, som Märtha Louise også som selverklæret højsensitiv færdes hjemmevant i.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Prinsessen og shamanen tager for tiden rundt med en workshop, hvor man kan få aktiveret sit guddommelige jeg via shamanistiske øvelser og meditation. Søndag var de i København. (Foto: Ritzau Scanpix)

Hjælp fra oven

Særligt det åndelige plan har holdt hende beskæftiget de seneste år. Blandt andet har hun udgivet flere bøger om samtaler med engle, som da heller ikke har været blege for at træde hjælpende til, når prinsessen trængte til en håndsrækning.

Blandt andet har hun fortalt, hvordan ærkeenglen Chamuel engang hjalp hende med at finde en nøgle tabt i græsset.

Shaman Durek derimod har langt alvorligere ting på sit åndetapet. Han kan nemlig ifølge sig selv helbrede både nyresten, psoriasis og kræft med et snuptag.

Det har fået en del nordmænd til at se skævt til prinsessens nye kærlighed og enkelte til at kalde ham for farlig og kvaksalver.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn.

Provoforfatter ynder mange at kalde Ari Behn, som Märtha Louise var gift med fra 2002 til 2017, og som hun har tre døtre med. (Foto: Hanne Juul)

Klap i

Men de meninger er prinsessen ikke interesseret i. På Instagram opfordrer hun derfor folk til at holde deres meninger for sig selv og ikke kritisere de to turtelduer.

– Det er ikke op til jer at dømme mig. Jeg har ikke valgt ham for at tilfredsstille nogen af jer eller de normer og bokse, I har placeret mig i i jeres hoveder, skriver hun.

Venligere ord har det nye par fået med på vejen af Hollywood-skuespilleren Gwyneth Paltrow, der har shaman Durek som sin åndelige vejleder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gwyneth Paltrow.

Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow, 46, bakker den norske prinsesse op. Hun er selv stor fan af Durek, som er hendes åndelige vejleder. (Foto: MEGA)

Mange facetter

Selv kommenterer han da også sin nye kærlighed på Instagram, hvor han blandt andet skriver, at han bliver elsket ubetinget af Märtha Louise, der accepterer hans multi-dimensionale jeg.

Hvilke dimensioner hendes forældre kong Harald og dronning Sonja eventuelt har mødt, vides ikke, men selv siger shamanen fra Los Angeles, at de elsker ham.

Dronning Sonja og kong Harald har formentlig for længe siden vænnet sig til, at deres datter går sine egne utraditionelle veje. Bl.a. udtrådte hun i 2002 officielt af kongehuset for at blive selvstændig erhvervskvinde. (Foto: Martin Høien)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close