Kongelige3. april 2024

Maria Montell om forholdet med kong Frederik: Gjorde alt for at score hende

I 90’erne dannede Maria Montell i et års tid par med den daværende kronprins Frederik. I podcasten ”112 for knuste hjerter” sætter hun ord på forelskelsen
I 90'erne var Maria Montell prinsesse for en stund, da hun var kærester med den daværende kronprins Frederik. Nu afslører hun i podcasten "112 for knuste hjerter", at Frede gjorde alt for at score den yndige sanger.
I 90'erne var Maria Montell prinsesse for en stund, da hun var kærester med den daværende kronprins Frederik. Nu afslører hun i podcasten "112 for knuste hjerter", at Frede gjorde alt for at score den yndige sanger.
 Foto: Dan Mariegaard & Claus Poulsen & Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Fredes fede studentertid: Øl, fester og damer(?) til solopgangen

Siden 2006 har Maria Montell, 55, været gift med Tomas Villum Jensen, 52.

Parret har sammen tre børn, men før hun fandt den eneste ene, gjorde hun sit for at kysse en masse frøer.

En af de frøer var allerede blevet forvandlet til en prins, før hun havde kysset ham.

I 1996 stiftede Maria Montell bekendtskab med den daværende kronprins Frederik, da hun skulle synge til en fest hos Rigmor Zobels far Peter.

Det ene møde endte med at blive til flere, og Montell har tidligere sat lidt ord på forholdet til den kongelige ekskæreste.

Nu er hun gæst i Maria Jencels podcast ”112 for knuste hjerter”, og her smider hun flere kort på bordet om forholdet til Danmarks konge.

– Han var en fuldstændig fantastisk person, og meget, meget charmerende, og meget, meget insisterende.

Da Maria Jencel spørger, om det var Frede, der ville score sangeren, er Montell ikke i tvivl.

– Ja, det ville han gerne. Og det lod jeg mig drage med af.

– Han gjorde bare alt det, han kunne gøre i sin magt for at score mig.

I afsnittet af ”112 for knuste hjerter” fortæller Montell også, at hun har været forelsket otte gange, været kærester med seks af dem og gift med den syvende.

Forholdet med kong Frederik var dog noget helt særligt, og virkede også til at være rigtig godt.

Tidligere har hun kaldt Danmarks nye konge for ”et af de bedste mennesker, jeg har kendt”, men det var alligevel noget overvældende at være kærester med Frede.

– Det er voldsomt, lige pludselig at skulle stå i offentligheden og dele at man er blevet vild med en med hele Danmarks befolkning. Hele verden, siger hun i podcasten.

Sponsoreret indhold