Maria Montell om kronprins Frederik: Et af de bedste mennesker, jeg har kendt

Maria Montell og kronprins Frederik dannede par i midten af 90\'erne og var kærester i et års tid.

Maria Montell og kronprins Frederik dannede par i midten af 90'erne og var kærester i et års tid.

Foto: Claus Poulsen

På lørdag - den 26. maj - fylder kronprins Frederik 50 år. 

I denne uges ALT for damerne ønsker en lang række kendte danskere den kommende konge tillykke med den runde fødselsdag med en række åbne, ærlige breve, og en af dem er hans ekskæreste Maria Montell, 49.

- Jeg er rigtig glad for at have lært dig at kende, og jeg kan kun sige, at du er et af de bedste mennesker, jeg har kendt i mit liv, skriver sangeren i sin lykønskning i ALT for damerne

Sangeren, der i dag er gift og har tre børn med filminstruktøren Tomas Villum Jensen, benytter også lejligheden til at dele et minde, som hun selv beskriver som "en lykkelig tid i vores slut-tyvere". 

- Solen skinner, der er vind i håret, og vi har optur over, at vi har besluttet at være ganske almindelige mennesker, der bare skal rulle derudaf langs vandet på Strandvejen. Bare være frie og uden bekymringer for, hvad fremtiden måtte bringe, genkalder Montell i denne uges ALT for damerne.  

Maria Montell og kronprins Frederik dannede par i midten af 90'erne og var sammen i et års tid. 

I 1996 blev kronprinsen inviteret til en fest hos Rigmor Zobels far Peter.

På scenen stod en yndid blondine og sang sig durk ind i Frederiks hjerte - og pludselig kendte hele landet til Maria Montell. 

En popsanger var mildt sagt ikke velkommen i de royale gemakker, så Frederik måtte ty til skjult gramsen ved familieslottet i Cayx, indtil forholdet klingede af. 

Efterfølgende gik Maria Montell helt ned, har hun sagt. Men i dag er hun glad igen og gift med filminstruktøren Tomas Villum Jensen, som hun har tre børn med.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close