Ligner sin far mere og mere: Prins George fylder otte år

Foto: MEGA

Torsdag er en stor dag for prins George. Han fylder nemlig otte år – og som tiden går ligner han mere og mere sin far, prins William.

Det kunne parret afsløre på deres Instagram-side onsdag eftermiddag, da de delte det nyeste portrætbillede af den lille fødselar.

- Fylder otte(!) i morgen, står der kort skrevet til billedet efterfulgt af et par festlige emojis.

På billedet ses en storsmilende George, der helt sikkert overvejer alt det, han skal lave for at fejre sin store dag.

Artiklen fortsætter under opslaget

Billedet er taget af den lille prins’ far, hertugen af Cambridge – så hvem ved, det kan også meget vel være hans far, der har fyret en joke af, inden han trykkede på kameraet.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er ikke første gang, den lille prins løber med opmærksomheden. Under England-Italien kampen stjal han i den grad rampelyset, da han jublede sødt ved mål. Foto: MEGA

Tæt på ikke at ske

Delingen af det nyeste portrætbillede kommer kun dage i kølvandet på, der florerede rygter på nettet om, at parret ikke ville dele sønnen med befolkningen, som ellers er en tradition i de kongelige kredse, grundet tidligere kommentarer fra folk på nettet om sønnens udseende.

Det kunne PageSix berette tidligere på måneden.

Men ubehøvlede internet-trolde eller ej, så valgte Kate Middleton og prins William alligevel at dele deres søn med verden, og kommentarfeltet flyder da også allerede over med søde hilsner – især at han ligner sin far mere og mere for hver dag, der går.

”Han ligner William mere og mere. Smuk dreng”, lyder det blandt andet fra en, mens andre understreger, hvor sød og dejlig han ser ud.

Hvad parret har af planer for at fejre deres ældste søn, vides dog endnu ikke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close