Lagde du mærke til det? Dronning Elizabeth hylder Lilibet Diana med særlig gestus

Den 4. juni kom dronning Elizabeths 11. oldebarn til verden, da prins Harry og hertuginde Meghan fik deres datter Lilibet Diana.

Parrets datter er blevet opkaldt efter den britiske monark, der siden barnsben er blevet kaldt Lilibet af sine nærmeste. 

Da 95-årige dronning Elizabeth i weekenden skulle byde den amerikanske præsident Joe Biden velkommen til Storbritannien i forbindelse med et G7-topmøde, sendte hun en diskret hilsen til sit oldebarn. 

Den britiske tabloidavis The Sun har nemlig bemærket, at den lyserøde kjole fra Stewart Parvin, som hun bar, var prydet med et sommerligt blomsterprint - og blandt blomsterne var liljer, som på engelsk hedder lilies. 

Artiklen fortsætter under billedet

Dronning Elizabeth i sit sommerdress, der hylder lille Lilibet. Foto: MEGA

Da prins Harry og hertuginde Meghan annoncerede deres datters ankomst, afslørede de også hendes kælenavn

- Det er med stor glæde, at prins Harry og Meghan, hertug og hertuginde af Sussex, byder deres datter, Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, velkommen til verden. Lili blev født fredag den 4. juni klokken 11.40 i gode hænder hos læger og personale på Santa Barbara Cottage Hospital i Santa Barbara, Californien, lød det i en udtalelse fra parret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close