Kongelige12. marts 2019

Kronprinsen mistede sin vielsesring: Sådan fik han en ny

Tilbage i 2008 mistede kronprins Frederik sin vielsesring, da han dykkede i Florida
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kronprinsesse_mary_og_kronprins_frederik_2.jpg
 (Foto: René Schütze)

Kronprinsesse Mary var alt andet end imponeret, da kronprins Frederik tilbage i 2008 mistede sin vielsesring på en dykkertur til Florida.

SE og HØR kunne for præcis 11 år siden fortælle, hvordan ringen var forsvundet og formentlig var endt på havets bund.

Heldigvis for kronprinsen var det muligt for ham at få lavet en ny vielsesring, det fortæller han i et interview med Billed-Bladet.

Ringen var ellers lavet af en helt speciel type guld, der er fundet i en mine på Grønland.

- Det var selvfølgelig skønt, at der stadig var noget guld tilbage deroppe, som jeg kunne få en del af. Så er det jo bare at glæde sig over det, fortæller kronprinsen til Billed-Bladet.

Han fortæller samtidig, at han efter den uheldige episode i Florida tilbage i 2008 altid tager sin vielsesring af, når han skal dykke.

Den originale vielsesring blev lavet af hofjuveler Peter Hertz i København forud for parrets bryllup den 14. maj 2004.

Den - og Marys - blev lavet af det allerførste guld, tre geologer udvandt i en guldmine i Grønland i 1992. Det er noget af det eneste guld, man har fundet deroppe.

Allerede da SE og HØR kunne fortælle historien i 2008, havde Frederik allerede fået en ny ring på fingeren. Det har altså ikke taget flere år fra han mistede ringen, til han fik en ny.

Der er formentlig også blevet god stemning i det lille hjem på Amalienborg igen.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blev viet ved et storstilet bryllup i Vor Frue Kirke i København den 14. maj 2004.

Siden har parret fået fire skønne børn sammen. Prins Christian, 13, prinsesse Isabella, 11, og tvillingerne Vincent og Josephine på otte år.

Sponsoreret indhold