Kongelige7. oktober 2019

Kronprinsen hyldede terrorofre: Fik stort bifald

Kronprinsparret er i disse dage i Frankrig. For kort tid siden holdt kronprins Frederik en tale ved La Grande Arche i Paris, hvor han hyldede terrorofre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-07_kl._13.01.13.png
 (Foto: Hanne Juul)

Kronprinsparret befinder sig i disse dage i Frankrig – og her har kronprins Frederik netop holdt en tale, der fik stort bifald fra hele salen.

I talen, der blev holdt i La Grande Arche i Paris, kom den 50-årige kronprins blandt andet ind på det terrorangreb, der ramte det centrale Paris torsdag. Her blev fire betjente stukket ihjel, mens gerningsmanden blev skudt og dræbt af betjente. Man efterforsker nu sagen som terror.

- Kronprinsessen og jeg er også dybt berørt af den pludselige og voldsomme forsvinden af fire politifolk, der hver dag kæmper for at bevare sikkerheden her i landet. Betjente der arbejder for at kunne sikre begivenheder, som dem vi holder i dag. Vores tanker er hos deres nærmeste og hos deres familie, fortalte kronprins Frederik blandt andet i sin tale, der blev holdt på fransk.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-07_kl._13.01.13.png
 (Foto: Hanne Juul)

Den 50-årige kronprins brugte for første gang læsebriller under sin tale. Foto: Hanne Juul

SE og HØR talte også med kronprinsen i Frankrig:

- Jeg er glad for at være tilbage og være sammen med min hustru her og støtte det danske erhvervsliv, fortalte kronprins Frederik.

null

Under besøget kommer kronprinsparret i særdeleshed til at fokusere på energi og sundhed, og de skal blandt andet besøge et hospital og et fjernvarmeanlæg.

Tirsdag skal parret så spise middag med prins Joachim og prinsesse Marie, som flyttede til den franske hovedstad for kort tid siden.

Sponsoreret indhold