Kongelige8. november 2023

Kronprins Frederik og Genoveva Casanova sammen i Madrid: Det lavede de

SE og HØR har set de billeder, der ifølge et spansk medie angiveligt afslører et romantisk forhold mellem kronprins Frederik og en mexicansk tv-personlighed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Smil og vink – men ingen svar på de afslørende billeder fra kronprins Frederik.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Nu udtaler kongehuset sig om dramaet

– Frederik af Danmark og Genoveva Casanova overnatter sammen.

Sådan lyder overskriften på en i alt otte sider lang billedserie i det spanske medie Lecturas.

Magasinet hævder, at de mange fotos af kronprinsen sammen med den mexicanske tv-personlighed angiveligt afslører en upassende relation, hvilket Genoveva Casanova stærkt benægter.

SE og HØR er i besiddelse af hele artiklen og har set de mange billeder. I alt 14 fotos af enten kronprins Frederik, Genoveva Casanova eller dem begge pryder siderne i tabloidmediet.

Billederne er efter sigende taget i Madrid, hvor tv-kendissen er bosat, i oktober, mens kronprinsesse Mary var i New York.

Det var kort efter prins Christians store fest i anledning af hans 18-års fødselsdag, at Mary drog mod USA for 23. til 25. oktober for at deltage i fejringen af FN-dagen i New York samt besøge det såkaldte World Anti-Bullying Forum 2023 i North Carolina.

Frederik har i disse dage haft nok at se til med royalt besøg fra det spanske kongepar.
Frederik har i disse dage haft nok at se til med royalt besøg fra det spanske kongepar.
 Foto: Hanne Juul

Imens befandt Frederik sig ifølge billederne i Madrid, hvor han hang ud med Genoveva Casanova.

På billederne ser man de to gå side om side på gaden. Herefter er de igen fotograferet hver for sig foran det, der efter sigende skulle være hendes lejlighed, som hun flyttede ind i for to år siden.

Ifølge mediet gik kronprinsen først ind ad porten til bygningen, før tv-kendissen fulgte trop få minutter efter.

Lecturas beskriver også, at to livvagter fulgte Frederik på betydelig afstand.

Skiftede tøj

Det skete, efter de to angiveligt havde gået en tur sammen i parken El Retiro. Lecturas skriver, at de ankom til hendes lejlighed omkring klokken 19 og forlod den to timer efter for at tage ud at spise efter klokken 21.

På de næste billeder er mørket faldet på, og kronprinsen og Geneveva Casanova forlader en bygning, der skulle være hendes hjem, iført noget andet tøj end på de første billeder.

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik havde intet officielt ærinde i Madrid under Genoveva Casanova-besøget

Hvor han på de første billeder var iklædt rustfarvede bukser, mintgrøn polo og marineblå jakke og hun jeans, hvide sneakers, ditto skjorte, stort ur, beige frakke og med håret i en hestehale, er de på mørke billeder iklædt sorte bukser og jakker – hun en anden hvid skjorte, men med håret slået ud.

Ifølge mediet stiger Frederik efterfølgende ind i en hvid bil. Igen gik der angiveligt et øjeblik, før Genoveva tilsluttede sig ham.

Genoveva Casanova afviser alle påstande om, at hun og kronprins Frederik har et romantisk forhold.
Genoveva Casanova har afvist alle påstande om, at hun og kronprins Frederik har et romantisk forhold.
 Foto: Gtres/Splash/Ritzau Scanpix, Hanne Juul

Lecturas mener også at have set de to ankomme sammen i bilen til en restaurant, hvor nogen ventede dem. Restauranten hedder Corral de la Moreria og skulle være kendt for sit flamenco-danseshow.

– Inde i restauranten blev de indkvarteret i en bås gemt bag et diskret gardin, der hele tiden blev bevogtet af en tjener, skriver mediet.

To andre billeder i bladet viser kronprinsen og Geneveva Casanova to forlade restauranten samtidig. Ifølge magasinet skete det klokken et om natten, hvor de steg ind i samme hvide bil – og de to livvagter fulgte hele tiden med på afstand.

To andre billeder – taget, mens det stadig er mørkt – viser dem krydse vejen, hvorefter Frede ser ud til at åbne bildøren for Geneveva.

– Hjemme igen stod Genoveva for at åbne porten med sine nøgler, og prinsen gik ind efter hende, skriver det spanske medie.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Genoveva Casanova var på besøg i København i oktober

På to andre fotos, som øjensynligt også er taget før solopgang, ser man kronprinsen på gaden. På disse billeder bærer han et tredje par bukser. De er beige, og han er iført sorte sneakers med hvide såler, den sorte frakke fra de forrige billeder og har både en sort attachémappe over skulderen og en sort rullekuffert i hånden.

Ifølge Lectura er billederne taget om morgenen, hvorefter Federico, som de kalder den danske kronprins, blev kørt til lufthavnen i en bil, der bærer den danske ambassades nummerplader.

– Federico forlod Genovevas port næste dag omkring klokken halv otte om morgenen med en håndbagagekuffert, står der i billedteksten.

Efter publiceringen af billederne har det danske kongehus udtalt sig til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Hvem er Genoveva Casanova?

Sponsoreret indhold