Kongelige22. november 2017

Kongehusekspert: Mere konkurrence mellem Frederik og Joachim

Forholdet til Frederik led en brist, da Joachim og Marie for tre år siden valgte at forlade Schackenborg, mener kongehuseksperten Søren Jakobsen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11_3.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Kronprins Frederik og prins Joachims forhold led et alvorligt knæk i forbindelse med Joachims skilsmisse fra Alexandra, men siden er der kommet endnu en grund til, at prinserne ikke ses privat.

Det, selv om der nu kun er 14 kilometer mellem dem.

I 2014 flyttede Joachim og Marie fra sønderjyske Møgeltønder til Klampenborg nord for København, og det var en kæmpe fejl i forhold til jalousien mellem de to, mener kongehusekspert og forfatter Søren Jakobsen.

– Som jeg ser det, er der kommet mere konkurrence mellem de to efter flytningen. Det er vildt dårligt gjort. Joachim kunne have været suppleant for kronprinsen i Sønderjylland og haft det smaddergodt og været respekteret for det. Han kunne være reservekonge i Sønderjylland, men det kan han aldrig blive i Klampenborg, vurderer Søren Jakobsen, der ser de to brødres forhold som dårligt – specielt efter at Joachim valgte at sige farvel til det jyske og dermed er kommet tættere på magten i København.

– De har to meget forskellige psykologiske profiler, det er der ingen tvivl om. Der er ikke noget hjerteligt forhold i dag. Det er Joachim, der skaber problemerne på grund af sin flytning. Du kan ikke have sådan et jalousidrama kørende. Joachim er dømt til at være taberen, siger Søren Jakobsen.

Sponsoreret indhold